bugpity Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 salut.am si eu un r1 din 2002.si in loc sa imi afiseze kilometri cu care merg la ora imi afiseaza gradele.mentionez ca kilometri motorului merg deci odometru merge bine?care ar fi problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 S-ar putea ca instalatia sa fi fost modificata pt YEC. Asa am vazut la un R6 preparat full de circuit care cind i-i pui bordul stock in locul celui special race, AIM, afiseaza gradele . Treaba asta e de cind l-ai luat sau a aparut dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bugpity Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 S-ar putea ca instalatia sa fi fost modificata pt YEC. Asa am vazut la un R6 preparat full de circuit care cind i-i pui bordul stock in locul celui special race, AIM, afiseaza gradele . Treaba asta e de cind l-ai luat sau a aparut dupa? faza asta e de cand lam luat.ai putea sa imi zici c e de facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 faza asta e de cand lam luat.ai putea sa imi zici c e de facut? Deci ia fa o poza in detaliu la ECU! Poate ai o fosta mobra cu ECU YEC. Mess: jagib1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate