DonHacker Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Si eu vreau sa-mi iau un CR de 125, dar mai terminati mai fratilor cu caii aia putere ... - auzi la ei, 41 CP .... (poate la CR-ul de 250 pe care l-am avut mai demult) ... deja am ajuns la MotoGP care vrea niste cauciucuri vechi de cross sa ma caute (mai am prin curte si e pacat sa le arunc) Cand mi-am luat CR'ul asa mi s-a spus ca ar avea in jur de 40 cp.Pe net nu am gasit nimic. Cati cai putere are defapt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Cred ca are maxim vreo 25-30 (cu conditia sa fie in mintile ei). Asa mi-a zis si mie unul cind mi-a vindut Gilera RC 125 ca are 30 CP si cred ca avea maxim 13 ... LOL Oricum e super OK pentru unul ca mine (ma refer la putere). Daca doriti power/2T, cautati un CR 500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 500 cmc / 2T ???! Trebuie sa fii putin nebun ca sa te dai pe un asemenea animal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clax Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 500 cmc / 2T ???! Trebuie sa fii putin nebun ca sa te dai pe un asemenea animal. eu m-as da, si nu sunt nebun ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 500 cmc / 2T ???! Trebuie sa fii putin nebun ca sa te dai pe un asemenea animal. M-as da si eu cateva dealuri si vai, si pe o linie dreapta, doar de fun .... de fapt, asta este, pur si simplu fun... de abia dupa cred ca m-as intreba daca sunt dus cu capul ... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 M-as da si eu cateva dealuri si vai, si pe o linie dreapta, doar de fun .... de fapt, asta este, pur si simplu fun... de abia dupa cred ca m-as intreba daca sunt dus cu capul ... Numai bine! nu numai tu lasa ca cine nu si-ar dori hai norok si asflat uscat si salutari cu faru'daca merge sau daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Cred ca are maxim vreo 25-30 (cu conditia sa fie in mintile ei). Asa mi-a zis si mie unul cind mi-a vindut Gilera RC 125 ca are 30 CP si cred ca avea maxim 13 ... LOL Oricum e super OK pentru unul ca mine (ma refer la putere). Daca doriti power/2T, cautati un CR 500. Salut bibi...am eu CR 125...doar da click unde scrie de vanzare si o sa vezi o bijuterie.Au fost investiti multi bani in ea,e pusa la punct de la A la Z. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Si eu mai am facut poze la mobcross sa vedeti ce iam facut intrati aici /index.php?showtopic=125653 asfalt uscat si noroi umed salutari cu faru' daca merge sau daca ai numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate