rul Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 salut ma bucur ca esti intreg !!! daca poti merge ia o masina si hai la brasov iti pregatim un fotoliu langa scena!! insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amorcito Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Insanatosire grabnica si sa nu mai ai parte de evenimente neplakute ca acesta. Toate cele bune. Bine ca ai doar o usturime si nu e mai grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Bine ca esti cat de cat OK. Vezi ca astia de la Omniasig sunt tepari mari. Mie mi-au dat decat jumate din pretul pieselor care nu s-au pus singure pe motor, manopera? Sa nu iei banii inainte nici daca iti promit luna de pe cer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 o poveste despre vaci si b oi. asteapta si tu sa-si ia o masina mai acatarii, mai bine zis sa-si ia masina, si apoi o aruncam in Olt sau in ce vrei tu. si , dupa cum zicea cineva mai sus, bine ca ustura! ca trece! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Bai Dane, ce ghinionul naibii! Futtu-i in gura de soferi cretini! Vin Dacii la intrunire - mai putin eu - asa ca va sfatuiti acolo. Bafta multa, insanatosire grabnica si nu o ierta pe vita! Arde-o cu dosar penal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Insanatosire grabnica frate motoretist Sper ca ti-a mai trecut capu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRANDUTZA Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Insanatosire rapida pentru ca vreau sa ma plimb si eu cu gold wing-ul adica tre sa vii curand in Galati. Multa sanatate si cand vii in Galati, sa facem o intrecere pe faleza: eu pe honda tu pe jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Insanatosire grabnica frate motoretist Sper ca ti-a mai trecut capu' S-or asezat,grauntele altfel,dar se pare ca tot in alta pozitie,decat cea care trebuie Acu tre sa plec la Medicina Legala,apoi pansare si pe urma la sigurari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 sa se asimileze cu valoarea de comercializare a unui model similar CBR 1100 XX? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Doamne, DLI bine ca nu a fost mai grav, lasa ca motoru se repara , tu sa te faci bine ca asta e cel mai important.Hai ca ne mai vedem noi zilele astea!!! INSANATOSITE GRABNICA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 /index.php?...mp;#entry561888 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 (editat) /index.php?...533;entry574392 Acestea sunt pozele cu moto,facute in 3.12.2006,si reprezinta motocicleta ,asa cum arata ea dupa accidentul din 22.06.2006. Editat Decembrie 5, 2006 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate