RedMan Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Salutare Tuturor! As vrea sa va intreb si eu un lucru:Cat de curand va trebui sa imi achizitionez un motor de 125cmc ,numai ca exista o mica problema,inaltimea mea este de 1'90 si 93 kg si nu prea stiu cam pentru ce motor sa optez Multumesc Anticipat P.S M-ar interesa sa fie ceva in gen HONDA CBR Editat Aprilie 7, 2010 de RedMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Honda varadero ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 da, cel mai bine ti-ar sta pe honda varadero. esti prea mare pentru vitezanele de 125 sau ia-ti R1 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedMan Postat Aprilie 7, 2010 Autor Share Postat Aprilie 7, 2010 Interesant Varaderoul.Am mai gasit o varianta Yamaha YZF-R125,are vreo sansa sa ma suporte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Interesant Varaderoul.Am mai gasit o varianta Yamaha YZF-R125,are vreo sansa sa ma suporte? Pai te suporta dar cred ca o sa stai tu incomod Varadero ar fi bun sau hyosung sau o capra daia ca a lu jojo o husqvarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Interesant Varaderoul.Am mai gasit o varianta Yamaha YZF-R125,are vreo sansa sa ma suporte? E prea mic yzf-ul, ca Âşi restul "vitezanelor". Alege varadero, stă parfum pe curbe în comparație cu yzf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Interesant Varaderoul.Am mai gasit o varianta Yamaha YZF-R125,are vreo sansa sa ma suporte? EU as alege intre varadero sau ceva supermoto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 supermoto clar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedMan Postat Aprilie 8, 2010 Autor Share Postat Aprilie 8, 2010 supermoto clar ! Neavand experienta si cunostinte asa bune despre moto,imi puteti da si un exemplu va rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Husqvarna , ktm , xt..toate 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 ktm nu face supermoto de 125. husqvarna sm 125, mz sm 125, yamaha dt 125 ... cam astea ar fi cele mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Husqvarna , ktm , xt..toate 125 xt Mai bine scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Aprilia MX 125 best ! Stiu si una de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 E frumos si Aprilia MX 125 ... Cel mai bun pentru tine ar fi un Varadero .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 uita-te la supermoto-ul meu din semnatura, poate te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedMan Postat Aprilie 8, 2010 Autor Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) uita-te la supermoto-ul meu din semnatura, poate te intereseaza Frumos MZ-ul dar sincer nu prea imi plac supermoto-urile Oricum mult succes la vanzare!!! Hmmmm... In principal mam gandit asa din ce mi-ati spus voi si ce am mai citit pe forum am ajuns la o concluzie: 1.Honda Varadero 2.Yamaha DT125 3.Yamaha YZF-R125 Dar v-as ruga daca nu cer prea mult daca stiti niste date tehnice si cateva sfaturi pro si contra celor 3 de mai sus Va Multumesc! Editat Aprilie 8, 2010 de RedMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Pai eu ti-as zice atat , la 125 Varadero mi se pare motocicleta cea mai perfecta. Cunosc pe cineva care a mers numai blana cu ea 25.000 km si nu are nimic si merge super.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 varadero - 15cp, motor cu 2 cilindri (in V parca), 4 timpi, consum oarecum mic, FOARTE ok pt tot ce vrei sa faci cu el! yamaha dt - delimitata ajunge spre 30 cai, poate chiar mai bine, nu stiu sigur 2 timpi, consum maricel, greutate mica. yamaha r125 - 15 cai, cea mai agila la 125cc 4T , consum mic, bla bla... bikez.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedMan Postat Aprilie 8, 2010 Autor Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) varadero - 15cp, motor cu 2 cilindri (in V parca), 4 timpi, consum oarecum mic, FOARTE ok pt tot ce vrei sa faci cu el!yamaha dt - delimitata ajunge spre 30 cai, poate chiar mai bine, nu stiu sigur 2 timpi, consum maricel, greutate mica. yamaha r125 - 15 cai, cea mai agila la 125cc 4T , consum mic, bla bla... bikez.com Va multumesc pentru sfaturi,dar din cate am citit si mam informat am ajuns la parerea ca Honda Varadero este exact ce mi-ar trebui,chiar daca consumul este de 4-5% ,in rest mi se pare perfecta Multumesc pentru sfaturi si sper sa ne auzim cat de curand pe sosea Asfalt Uscat Tuturor! Editat Aprilie 8, 2010 de RedMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Va multumesc pentru sfaturi,dar din cate am citit si mam informat am ajuns la parerea ca Honda Varadero este exact ce mi-ar trebui,chiar daca consumul este de 4-5% ,in rest mi se pare perfecta Multumesc pentru sfaturi si sper sa ne auzim cat de curand pe sosea Asfalt Uscat Tuturor! Consuma varadero atat ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Va multumesc pentru sfaturi,dar din cate am citit si mam informat am ajuns la parerea ca Honda Varadero este exact ce mi-ar trebui,chiar daca consumul este de 4-5% ,in rest mi se pare perfecta Multumesc pentru sfaturi si sper sa ne auzim cat de curand pe sosea Asfalt Uscat Tuturor! Nu treci de 4%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedMan Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 Nu treci de 4%. Eu citisem aici pe forum la topicul special pentru detinatori Acuma depinde mai mult ca sigur si in felul in care ii dai gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Depinde si cum mergi cu ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Salutare Tuturor!As vrea sa va intreb si eu un lucru:Cat de curand va trebui sa imi achizitionez un motor de 125cmc ,numai ca exista o mica problema,inaltimea mea este de 1'90 si 93 kg si nu prea stiu cam pentru ce motor sa optez Multumesc Anticipat P.S M-ar interesa sa fie ceva in gen HONDA CBR Vin eu cu o idee interesanta.... i-ati un ATV. Ca motocicleta...recomand Aprilia RS 125 sau Honda NSR 125, au putere ptr un 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate