Placebo Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Un scuter kymco de 125. Super tare de orash shi super fun. PS: poza este de pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Povesteste cum ai facut ieri la Arc burnout si ai accidentat un roller cu scooterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 am vazut-o ieri la arc.. felicitari pt alegere, pentru mers in oras de colo-colo, pe caldura asta, si cu consum minim e o alegere foarte buna. Eu regret zilele RS50-ului .. consum 3%, merge o bere, usurica, acceleratie suficienta (top speed n-avea). daca puteam sa il pastrez il pastram. PS: ai grija mare la hoti..se fura astea in draci, uita-te pe topicul de furturi... securizeaz-o la maxim (cu cat mai multe metode poti) apoi mai adauga un antifurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 22, 2006 Autor Share Postat Iunie 22, 2006 Povesteste cum ai facut ieri la Arc burnout si ai accidentat un roller cu scooterul Saracu' roller. L-am lovit cu ratza. Bine ca nu a patzit nimic. PS: Bulangiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Saracu' roller. L-am lovit cu ratza. Bine ca nu a patzit nimic. PS: Bulangiilor Bine ca nu erai cu Caponordu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Un scuter kymco de 125. Super tare de orash shi super fun. PS: poza este de pe net. Ai luat scuterache pentru tine sau pentru tanti placebo? Oricum o fi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 scuteristule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 scuteristule!!! :cheers: Tu de ce razi? Polizorule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Tu de ce razi? Polizorule! ras e asta: sau asta: sau asta: recomand un oftalmolog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 am facut si eu toata creta pe un d-asta acu 2 ani. mergea bine pt un scuter, si era destul de controlabil pe praf, apa, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Ai luat scuterache pentru tine sau pentru tanti placebo? Oricum o fi ! l-a luat pt el!!! cica ii ofera o anumita destinctzie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate