NTVrevere-rider Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 salutare merg cu voi mie dor de locurile acelea la 12 cred ca cel mai bine sa plecam sa nu ajungem noaptea eu voi sta la cort sper sami gasesc loc va salut sami spuneti unde ne gasim Pompi din pacate nu pot pleca mai devreme de ora 12.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 din pacate nu pot pleca mai devreme de ora 12.30 de acord la 12 voi fi in carfurul de la iesirea pe autostrada mtocicleta am sa caut so pun la vedere la 12 -30 o luam din loc Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 salutare merg cu voi mie dor de locurile acelea la 12 cred ca cel mai bine sa plecam sa nu ajungem noaptea eu voi sta la cort sper sami gasesc loc va salut sami spuneti unde ne gasim Pompi Pompi, loc de cort vreo 2 hectare cred ca suficient. Te asteptam cu drag . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Imi pare tare rau ca nu pot veni si anul acesta. Anul trecut s-a dovedit a fii cea mai faina intalnire moto - rockeristica. Distratie faina si astept impresii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Am ajuns intreg si nevatamat acasa acum citeva ore, iar amintirea acestui eveniment imi este inca vie in minte! Fara pretentii prea mari, fara ifose si alte lucruri daunatoare motociclistilor, dar frumos, simplu si de neuitat! Bravo organizatorilor! Unde mai pui ca acolo mi-am intilnit o multime de prieteni motociclisti, veterani sau mai tineri, de care imi era dor si am fost placut surprins ca i-am intilnit! Poate miine, daca am timp, o sa descarc si citeva poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 seara buna!mai exista pe la organizatori tricouri de la intrunire?...ca am uitat sa-mi cumpar...deh!beutura lua-o-ar dracii!multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 2 f650 gs si posibil o vitezana pleaca probabil vineri sau sigur sambata dimineata din bucuresti. Detalii pe pm deceneu. Sa ne vedem sanatosi! ati ajuns pana la urma...ca io nu v'am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Iaca pozele de la un 1 mai reusit si fericit: http://picasaweb.google.ro/ninel222/Garnic...NOy8orPguzn2gE# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate