alexutzzz Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 FACE MISTO DE VOI CHIAR E NEBUN SI MERGE FARA... DA S A MAI CALMAT DE LA UN TIMP >.... SI A DAT SEAMA CA NU ARE ROST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_padrino Postat Iulie 23, 2006 Autor Share Postat Iulie 23, 2006 (editat) nu sint fratilor nebun(mersi DADU) ...am plecat spre munte fara permis ....asta e ....a fost o singura data ... nu sa mai repetat .....in rest am mers cu papucul.... iar despre treaba' cu mintitul.....NU LE AM CU MINCIUNILE si nu vad ce as fi cistigat daca as fi mintit in privinta mersului fara permis.... salut Editat Iulie 23, 2006 de al_padrino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Poate alea care le folosesti tu... poate ca tre sa e faci o vizita in targoviste sa te dai cu noi. te asteptam cu placere. Nu spun ca suntem scule la hard-enduro....Terenul din zona noastra necesita gume in stare f buna. Avem parte numai de argila si ramanem blocati. Poate ca in zona ta aveti parte de teren ceva mai tare. Poteci curate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Si eu am fost de la Galati la Brasov fara carnet.. Soo..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Al_padrino, pentru papuc ai permis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Al_padrino, pentru papuc ai permis? are are:) si conduce BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_padrino Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 salutare!...mersi alex..pt bila alba cu BMW ul ....si tin sa precizez tuturor ca MI AM LUAT PERMISUL FRATILOR!!!!...BAFTA TUTUROR..... si dragi copii....daca nu as fi avut permis nici pentru masina ar fi fost ceva nu ?(din pacate am de 8 ani") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 nu inteleg care e problema in a merge fara carnet(oricum sunt mic (14 ani)si pentru A 1 asa ca am un motiv bun)oricum politia nu te prea opreste numai daca ai facut ceva ilegalitate.Dar un prieten cu o MITO a patito urat.a avut accident si normal,nu avea carnet.noroc cu spaga asta in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 nu inteleg care e problema in a merge fara carnet(oricum sunt mic (14 ani)si pentru A 1 asa ca am un motiv bun)oricum politia nu te prea opreste numai daca ai facut ceva ilegalitate.Dar un prieten cu o MITO a patito urat.a avut accident si normal,nu avea carnet.noroc cu spaga asta in romania O sa-ntelegi mai tarziu.Cand eram ca tine nici eu nu intelegeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate