-Sir Daniel- Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Am fost informat de catre un coleg, ca la Spitalul Judetean, o conserva a taiat calea unui motor, cel mai probabil ceva enduro, motorul zice-se ca e daramat destul de rau... Eu nu pot pleca sa vad ce si cum, dar daca sunt sibieni pe aici si pot sa traga o fuga, ii rog mult sa vada cine e si ce s-a intamplat! Sa speram ca e totul ok! Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 nimic ? detalii ceva ? sibieni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Sa speram ca nu-i foarte grav motociclistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Doamne, de ce in fiecare zi tre sa se intample ceva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Doamne, de ce in fiecare zi tre sa se intample ceva?! si pe forum nu ajung toate accidentele...... Asta e....traficul in Romania lasa de dorit, de fapt mentalitatea unora (las ca pune el frana ca nu a fi prost sa dea in mine, pe asta il fac ca are numa 2 roti etc etc etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Am vorbit personal cu baiatul. El e ok. "un triplu salt cu dublu surub sterizare perfecta pe spate cu lovire in parbriz" ca sa-l citez. E si pe forum dar nu prea intra. Nu a patit nimic insa motoreta e cam rupta. Bine ca a scapat teafar. Bafta multa cu reparatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Am vorbit personal cu baiatul. El e ok. "un triplu salt cu dublu surub sterizare perfecta pe spate cu lovire in parbriz" ca sa-l citez. E si pe forum dar nu prea intra. Nu a patit nimic insa motoreta e cam rupta. Bine ca a scapat teafar. Bafta multa cu reparatiile. E bine daca dupa asa accident mai are chef de glume.Nasol ca s-a facut praf motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Nasol... recuperare rapida motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Stati linistiti... il face pe RCAul imbecilului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 sa speram ca il face rca-ul.....ca la cate am auzit si cu asigurarile astea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate