KHK Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Salutare! Evenimentul va avea loc in weekendul 18-20 iunie intr-una dintre cele mai frumoase zone din Austria, Nationalpark Hohe Tauern, aproape de zona Kaprun / Zell am See si Grossglockner (cca. 400km de Viena). Toata zona este Paradis pentru ture moto, in inima Alpilor. Printre altele: tururi organizate, petreceri, posibilitati de teste, tattoo&piercing, echipamente, moda etc etc. Nu am vazut sa fie vreo taxa de participare; cred ca fiecare isi rezerva cazarea unde vrea (sunt detule sugestii si pe site), vad doar ca check-in-ul la eveniment se face acolo pana la ora 18:00 in data de 18. Restul detaliilor aici: http://www.niedernsill.at/Das-Kurventreffe...0.html?&L=1 Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Ce "bine" suna in limba romana ''KURVENtreffen". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) *zice ca ar fi preponderent pentru fete. chippendale, moda, shopping, d-astea. clubul "Femeile montane" e organizator, "Ciobanitele" cum ar veni. (eu ma deghizez in mascul si merg! ca sa fiu ca lupul intre oi, hihihihi!) bafta! Mesaj completat Ce "bine" suna in limba romana ''KURVENtreffen". Editat Aprilie 14, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) e foarte buna zona. Am fost anul trecut in septembrie. Sunt niste curbe de-ti vine sa te muti acolo nu alta Voi merge si anul asta...am de gand sa ajung si mai la sud la italieni....dar tot asa prin septembrie. Merita 100% PS: daca e cineva tentat/a pentru septembrie dati un PM Editat Aprilie 14, 2010 de adda_m_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate