gixxerik_SZK Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 salut, am achizitionat curand un amortizor de ghidon ohlins, 18 reglaje, l-am montat, l-am reglat la maxim, si totusi ghidonul se misca destul de usor, aproximativ lafel cu amortizorul original . motoreta este un k4 600 Multumesc anticipat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 se simt reglajele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 L-ai luat nou? E posibil ori sa fie stricat ori sa fie contrafacut. Daca l-ai luat nou du-te sa il schimbi. Oricum ar fi trebuit sa il testezi inainte de a il cumpara mai ales ca se testeaza extraordinar de usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Ohlinsul care vine la motocicletele de strada e literalmente...varza Noi am pus un ulei foarte gros in el ca sa nu vobleze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixxerik_SZK Postat Aprilie 14, 2010 Autor Share Postat Aprilie 14, 2010 deci l-am luat second, l-am probat inainte sa il montez, m-am gandit ca la mana nu e ca pe motor, se simt reglajele , dar la duritate maxima, totusi misc ghidonul relativ usor, eu am inteles ca ar fii trebuit sa cam trag de el dar nu e chiar asa, mi se pare identik cu cel de fabrik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Olinsu face mai multe feluri de amortizoare de bidon, arata cam la fel si nu le deosebesti daca le stii cine a fost mama si tata. Alea mai eftine este si alea mai slabe. Slabe de tot de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 eu am avut ohlins pe 954rr, 530e am dat pe el dar nu regret un cent. ideea e ca la mine recomandat era 12click-uri din 18posibile, dei mai bine zis, sa nu o folosesc sub 12click-uri. eu o setasem la 14 pt ca asa imi placea cel mai mult. n-am mers cu 600 din 2004 sa stiu cat de mult are nevoie de amortizor de ghidon, dar 954rr avea mare nevoie, se usura mult fata la accelerari puternice... cea stock nu-ti placea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate