mihaibugi Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 I-mi curge un amortizor,asta nu este o problema dar problema ar fii: cati ml de ulei trebuie bagat in amortizor? Dupa carte din cate am citit ar trebuii cam 462+-2,5 cm3. Deci 460 ml ar fii suficient? !!! Honda CBR F4i 2001 Pc 35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Vezi ca aia 462 deml dati in carte se refera la cantitatea de ulei care intra in total in furca, practic tu trebuie sa bagi pe un telescop 231 de ml. Mai simplu e sa vezi care este distanta la care trebuie sa umpli furcile - cat sa lasi neumplut, fara arc si cu telescopul comprimat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Aprilie 18, 2010 Autor Share Postat Aprilie 18, 2010 Am rezolvat problema. multumesc oricum. atat trebuia 460 ml in fiecare. asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Vezi ca aia 462 deml dati in carte se refera la cantitatea de ulei care intra in total in furca, practic tu trebuie sa bagi pe un telescop 231 de ml.Mai simplu e sa vezi care este distanta la care trebuie sa umpli furcile - cat sa lasi neumplut, fara arc si cu telescopul comprimat. depinde de ce scrie in cartea de reparatie. la honda sunt 462 ml IN FIECARE telescop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 475 ml, + -(minus) .... 2ml, dupa carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 si ce ulei ai folosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 banuiesc ca ai schimbat si simeringul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Aprilie 27, 2010 Autor Share Postat Aprilie 27, 2010 Am schimbat si semeringurile binenteles si ulei am cumparat pe comanda dupa specificatiile motorului ....ceva cu 10w,nu stiu firma. dar merge si este ok. Asfalt uscat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate