Reverse Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 eu rad ca prostu de glumele mele macar tu sa razi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilulilu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salut! Cine este interesat in a lucra ca livrator de pizza pentru "PHD by Pizza Hut" este invitat sa depuna CV la magazinul din Calea Vitan nr.23D sau in Calea Dorobanti 5-7 (Pizza Hut). Ne puteti contacta si pe www.PHDpizza.ro sau la telefon 021 201 17 60 sau 0749 099 041. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Eu am revenit pe 2 rotite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 welcome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Eu am revenit pe 2 rotite Bine ai revenit! Cati ani ai ?scz de intrebare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 mai baieti in loc sa fiti pe strada sa schimbati "cauciucele" de la una la alta voi stati in casa si scuipati in palma da ce ma fara sa scuipi nu mere ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Eu am revenit pe 2 rotite uite cristina , vor baietii sa te agate ) te intreaba cati ani ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Bine ai revenit!Cati ani ai ?scz de intrebare.. Eh..am si eu acolo..cativa ani Sunt majora in toate tarile Uite, Einstein stie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 ...ee..am intrebat si eu aÂşa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 ...ee..am intrebat si eu aÂşa.... hai ca te-ai inrosit acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabius Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Ceva fete scuteriste din galati sunt ? Ca n-am cu cine sa ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 fratilor am vazut ieri o mopedista dementiala imagine: scarabeo ROZ, casca alba cu floricele bleu sau ceva de gen, maieutz, pantaloni 3/4, fara manusi etc. si o genutza atarnand asa trendy intr-o parte era geniala se strecura prin intersectie la romana foarte tzapan pacat ca aveam de ajuns undeva........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Ba ia nu va mai luati de vecina mea Crissu nu de alta da mi-o furati si nu am cu cine sa ma plimb dupaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 pe fata cu scarabeo roz o ved mereu prin roamna si azi am vazut scuteru ..si merge nu gluma ) e fasneatza in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 scarabeo ROZ, casca alba cu floricele bleu sau ceva de gen, maieutz, pantaloni 3/4, fara manusi etc. si o genutza atarnand asa trendy intr-o parte Sa vezi dup-aia bandaje si alte chestii, daca face cunostinta cu asfaltul. Doar posetuta o sa fie trendy, asta daca nu se schimba moda si o sa poarte juliturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 fratilor am vazut ieri o mopedista dementialaimagine: scarabeo ROZ, casca alba cu floricele bleu sau ceva de gen, maieutz, pantaloni 3/4, fara manusi etc. si o genutza atarnand asa trendy intr-o parte era geniala se strecura prin intersectie la romana foarte tzapan pacat ca aveam de ajuns undeva........... ce dulceee se invata ea ca echipamentul e bun si eu am luat o casca demijet alba cu inimioare rosii ) ma duc la agatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) Sa vezi dup-aia bandaje si alte chestii, daca face cunostinta cu asfaltul. Doar posetuta o sa fie trendy, asta daca nu se schimba moda si o sa poarte juliturile taci ma tu...mereu ai ceva de comentat pe toate topicurile... foarte frumos ar fi daca ar fi mai multe scuteriste ...cel putin in Italia e plin de asemenea fetite roz,bleu si galbene ...mergi de mai mare dragul cu scuterul Editat Mai 29, 2008 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 sa moara cici balerina grasa si frumoasa ca am citit fete securiste in loc de scuteriste imi cer scuze ca am intervenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 taci ma tu...mereu ai ceva de comentat pe toate topicurile... Sa taci tu Nu am nimic cu fetele scuteriste, si sunt chiar o aparitie. Insa nu ti se pare normal sa poarte echipament? Sau de dragul vostru sa mearga cat mai dezbracate, ca sa aveti voi ce vedea? Ai cazut vreodata? Cum ti-a fost dupa cazatira si cum ti-ar fi fost daca aieai maieu si pantaloni scurti pe tine? Trebuie ca toata lumea sa inteleaga (inclusiv fetele) ca, desi doar casca este obligatorie conform legii, restul echipamentului este la fel de important. Asa cum spunea cineva pe forum: "cine vrea sa experimenteze contactul cu asfaltul, sa ia o razatoare si sa dea putin pe piele" Senzatie foarte placuta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 sa mearga fiecare cum vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Sa mearga, ca doar este pielea lor in joc, dar sa nu-i vad pe aici pe la sectiunea Accidente cu poze gen Ogrish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ce dulceee :) se invata ea ca echipamentul e bun si eu am luat o casca demijet alba cu inimioare rosii ) ma duc la agatat baaaa vreau si io alba dar cu inimioare bleu, se poate? las ca mai bine cu casca dasta decat ca tzaranii de-i vad in papuci si cu casca acasa sau atarnata asa la shto de ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Sa mearga, ca doar este pielea lor in joc, dar sa nu-i vad pe aici pe la sectiunea Accidente cu poze gen Ogrish si daca o sa-i vezi ... ce-o sa faci ? o sa pleci de pe forum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 baaaa vreau si io alba dar cu inimioare bleu, se poate? las ca mai bine cu casca dasta decat ca tzaranii de-i vad in papuci si cu casca acasa sau atarnata asa la shto de ghidon ms..unu nu's taran..nici manelist..nu merg pe moto in slapi si nici nu port..casca am luat o ca bibelou ca mi a placut ca aspect...sau daca intr o zi voi fii nevoit sa port un demijet am sa l port cu placere Italia e plin de asemenea fetite roz,bleu si galbene ...mergi de mai mare dragul cu scuterul it's true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) ms..unu nu's taran..nici manelist..nu merg pe moto in slapi si nici nu port..casca am luat o ca bibelou ca mi a placut ca aspect...sau daca intr o zi voi fii nevoit sa port un demijet am sa l port cu placere it's true chill man ca nu aveam nimic cu tine, ziceam numa ca mai bine o casca dasta la caterinca decat fara;) fara nicio aluzie la tine ci la cei care NU poarta casca, oricare ar fi ea Editat Mai 30, 2008 de MihneaRatte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate