alias Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 imi cer scuze daca o sa fiu offtopic,dar am o intrebare...legata de marsul de sambata.este un mars al motociclistilor...sau pot sa participe si scuteristii?intreb mai mult de curiozitate,eu oricum nu pot sa ies... legat de scutere in oras....sa fim seriosi...eu ii fac de fiecare data la semafor...si tin pasul in trafic cu ei,la motociclisti ma refer...bine...ii dau blana..dar nu conteaza..tin pasul. Oricine conduce un vehicul motorizat pe doua roti se numestemotociclist ... oarecum. Noi o tot dam in sus si in jos cu scuteristii, mopedisti, dar in esenta tot un fel de motociclisti suntem doar ca pe doua roti mai mici OK, cu scuterul nu poti sa iesi ca sa participi, dar ca si pasagera poti veni. Daca iti face placere te asteptam. Ar fi pacat sa nu participi la un astfel de eveniment, unde chiar si unul in plus conteaza, ca sa nu mai spun cat de VIZIBILA esti tu Daca esti interesata vb. mai multe pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzy Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 ms alias...o sa vin si eu...cred ca o sa ies cu un scuter...nu cu al meu ca tu stii povestea...sau...pasagera...oricum..ma gasesti acolo sigur...chit ca vin alergand printre voi cu o casca in cap...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Alias,ai stat langa mine azi la mars,eram cu un suzuki albastru si filmam...dar ce ai incercat sa faci la scuterul ala??asa rau te-a suparat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 ms alias...o sa vin si eu...cred ca o sa ies cu un scuter...nu cu al meu ca tu stii povestea...sau...pasagera...oricum..ma gasesti acolo sigur...chit ca vin alergand printre voi cu o casca in cap...)) Din pacate nu ne-am intalnit azi cu nicio scuterista. Pacat, sper ca totusi a fost pur ghinion si ca voi ati participat --- Mesaj completat în 12 Apr 2008 23:40 ------------- Alias,ai stat langa mine azi la mars,eram cu un suzuki albastru si filmam...dar ce ai incercat sa faci la scuterul ala??asa rau te-a suparat??? Mda, din pacate man am trecut impreuna prin doua accidente, nu din vina mea, dar inca se tine binisor as spune pentru 21.500 O seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Din pacate nu ne-am intalnit azi cu nicio scuterista. Pacat, sper ca totusi a fost pur ghinion si ca voi ati participat <small>--- Mesaj completat în 12 Apr 2008 23:40 -------------</small><br/> Mda, din pacate man am trecut impreuna prin doua accidente, nu din vina mea, dar inca se tine binisor as spune pentru 21.500 O seara buna. Pey si de ce nu ai schimbat si tu carenele pe asigurarea vinovatiilor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzy Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Din pacate nu ne-am intalnit azi cu nicio scuterista. Pacat, sper ca totusi a fost pur ghinion si ca voi ati participat eu am fost,dar ca pasagera pe o motoreta...v-am cautat pe acolo,dar nu am dat de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 49 de pagini si nicio poza cu o scuterista slab ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 49 de pagini si nicio poza cu o scuterista slab ) daca gasesc...promit ca fac daca o sa am telu` la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 am vazut acum cateva zile 2 fete pe un scuter....numai pasagera avea casca....soferita nema si azi am mers bara la bara cu o fata care avea un rs 125 rosu si din intamplare mergeam la acelasi service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) ieri am vazut si eu o fata cu un scuter Editat Aprilie 26, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Ieri am facut prostii cu o fata cu un scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Ieri am facut prostii cu o fata cu un scuter ce anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Azi am dat scuterul la o fata o tura.Nu a cazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Azi am dat scuterul la o fata o tura.Nu a cazut si daca era sa cada tot nu aveai ca sa i faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 o data am dat o tura la o fata cu mopedu ...numa in blana il tinea ..)plus ca mai avea pe cineva in spate... Stii ce`i aia ...blana...tinea mana jos!!Asha m`am speriat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 si daca era sa cada tot nu aveai ca sa i faci Statea aplecata in fiecare seara daca imi facea ceva la scuter Mai da-l Vladone, fieru se repara si poate iese si ceva I`m so smart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Statea aplecata in fiecare seara daca imi facea ceva la scuter Mai da-l Vladone, fieru se repara si poate iese si ceva I`m so smart numa ii dadeai gas:))) si cu pauze ..poate merge neunsa si crapa segmentii(sa verifici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Mai e putin si incepeti sa postati fanteziile voastre sexuale. Mai tre' sa treaca ceva timp pana sa va maturizati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVAgusta Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) Mai e putin si incepeti sa postati fanteziile voastre sexuale. Mai tre' sa treaca ceva timp pana sa va maturizati. au aparut deja multe fete pe scutere in Bucuresti , lucru ce nu poate decat sa ne bucure. Editat Aprilie 30, 2008 de MVAgusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 au aparut deja multe fete pe scutere in Bucuresti , lucru ce nu poate decat sa ne bucure. eu cu fetele sunt obisnuit acum la scoala de soferi in grup sunt cel putin 10 fete si 15 baieti imi plac cand se opresc la semafor si isi scot oglinda din gentuta si incep sa se admire... eu ca prostu ii dau fleshuri din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Mai e putin si incepeti sa postati fanteziile voastre sexuale. Mai tre' sa treaca ceva timp pana sa va maturizati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 alo tovarasi vedeti k personajele principale nu prea mai frecventeaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 mai baieti in loc sa fiti pe strada sa schimbati "cauciucele" de la una la alta voi stati in casa si scuipati in palma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 ooo.. ce urat a sunat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 ooo.. ce urat a sunat eu rad ca prostu de glumele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate