marius45jml Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Prezent si eu maine la circ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 (editat) sall all hai cine vine azi 27 ianuarie la circ??!?!?.. eu o sa fiu prezent.. ne vedem acolo bafta all Editat Ianuarie 27, 2008 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 hai mah anuntati-ma si pe mine ca vin la circ duminica daca va intalniti Ma refer la Duminica 03 -feb-2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Intalnirea are loc in fiecare duminica, indiferent daca ploua sau nu......se gasesc 2-3 nebuni care sa vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 woooohaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 Intalnirea are loc in fiecare duminica, indiferent daca ploua sau nu......se gasesc 2-3 nebuni care sa vina. Prezent la Circ, duminica 03-feb-2008, incepand cu orele 14:00-14-30. Faceti prezenta si mentionati aici care sunteti pentru gratar ca sa stiu sa nu ma car degeaba cu el si cu carbunii EU SUNT PENTRU GRATAR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Eu nu promit nimic in legatura cu gratarul, dar in schimb o sa fiu prezent la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 Atunci ramane asa - nu ma car cu gratarul si carbunii, dar daca ne strangem catziva doritori, mergem si-l iau de acasa si o comitem Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Atunci ramane asa - nu ma car cu gratarul si carbunii, dar daca ne strangem catziva doritori, mergem si-l iau de acasa si o comitem Asfalt uscat si salutari cu farul! nu te cara cu gratarul ill be there for sure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Duminica ora 14:00 intalnire la fantana de la circ..............mai scoateti si voi scuterele ca iarna zapada si frigul s-au dus de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Duminica ora 14:00 intalnire la fantana de la circ..............mai scoateti si voi scuterele ca iarna zapada si frigul s-au dus de ceva vreme. Maine( 3 februarie 2008), ora 14.00 va asteptam la intrunirea CSR de pe aleea circului, langa fantana! Se prevede o iesire frumoasa Va astept in numar cat mai mare! Nu uitati casca, bunul simt si actele Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 sper sa nu ma intalnesc eu cu mine pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florintaman Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Daca viitoare poate ma intalnesc si eu cu voi, dar problema este ca eu sunt la munca pana la ora 17 si de ajuns ajung la 17.30 la circ. Poate ne intalnim undeva pe traseu sau poate va intalniti si voi in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florintaman Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Daca viitoare poate ma intalnesc si eu cu voi, dar problema este ca eu sunt la munca pana la ora 17 si de ajuns ajung la 17.30 la circ. Poate ne intalnim undeva pe traseu sau poate va intalniti si voi in weekend. --- Mesaj completat în 07 Feb 2008 21:30 -------------Daca viitoare poate ma intalnesc si eu cu voi, dar problema este ca eu sunt la munca pana la ora 17 si de ajuns ajung la 17.30 la circ. Poate ne intalnim undeva pe traseu sau poate va intalniti si voi in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Pai si duminica ce este????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Daca viitoare poate ma intalnesc si eu cu voi, dar problema este ca eu sunt la munca pana la ora 17 si de ajuns ajung la 17.30 la circ. Poate ne intalnim undeva pe traseu sau poate va intalniti si voi in weekend. Duminica la ora 2 are loc intalnirea la circul de stat @ dinamo acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florintaman Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Vine cineva maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Vine cineva maine? Eu vin sigur, mai apar inca ceva membrii... Hai ca te asteptam, ma gandeam sa facem o tura pana la padurea baneasa la un enduro sau un gratarel ceva. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Iam there sper sa fie un pic mai cald da oricum vin imi iau pielea de foca pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florintaman Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 chiar in fata circului la ora 14? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 chiar in fata circului la ora 14? da bre da ... la 14:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Iam there sper sa fie un pic mai cald da oricum vin imi iau pielea de foca pe mine Vreau si eu o piele d-aia de foca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 chiar in fata circului la ora 14? Uite exact aici ai pe harta : ---> http://www.bucuresti.com.ro/index.html/sea...mp;streetID=973 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Vreau si eu o piele d-aia de foca da bre dar vezi ca-i scarboasa e cu tot cu blubber adika slana ca sa tina de frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florintaman Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Se incumeta cineva sa vina pe frigul asta. Eu unul am fumat la geam cu el crapat cat sa scot mana si nici macar nu am terminat tigarea de frig ce era. Sa nu mai spun ca mai dadea si cu fulgi de zapada(pt cei care s-au trezit mai tarziu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate