alias Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 pai vedeti ca dak va luati de mine sunt foarte suparacioasa si acida...asta ca sa stiti cam cati va strangeti de obicei? Stai lin ca sunt baieti buni, chiar daca se mai dau pe breazda uneori Deci? Ce scuter ziceai ca ai? Sunt insistent stiu Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 propriu si personal? hmm...n-am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) pai vedeti ca dak va luati de mine sunt foarte suparacioasa si acida...asta ca sa stiti cam cati va strangeti de obicei? cand nu ninge si e frumos afara in jur de 10-15, cu toate ca fiind prima iesire mai serioasa dupa iarna cred ca vin mai multi ... stai linistita ca gasim noi ac de cojocul tau daca esti ofticoasa si acida )))))) casca ai ?! Editat Februarie 21, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 propriu si personal? hmm...n-am Atunci m-ai bagat in ceata... Poate imprumuti ceva de la cineva sa inteleg? Sau poate vrei sa-ti iei un scoot in viitorul apropiat ... sau poate vrei sa fi pasagera sau ce sa inteleg? Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 am ekipament baieti stati linistiti...din acest motiv nici nu ma opresc baietii la semafoare...ca nu-si dau seama dak-s fata sau baiat...sau un bun jucator de polo :huh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 am ekipament baieti stati linistiti...din acest motiv nici nu ma opresc baietii la semafoare...ca nu-si dau seama dak-s fata sau baiat...sau un bun jucator de polo :huh: Bine bine, ai echipament, dar nu-l porti cand esti pieton pe strada ci atunci cand mergi cu ...? De ce tot eviti raspunsul? Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Salut!Duminica cred ca apar si eu.L-am reactivat saptamana trecuta dar era prea frig de plimbat.Si poate vin cu inca un pusti(fratele meu face 31! daca apuca sa inscrie mojito-ul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 eu zic sa vi cu echipamentul din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 hmmm....pai....sa zicem ca am scuter...pana imi invat copilu sa mearga pe el...dupa ce il invat sa mearga...i-l pasez lui si aia e..sper in vara sa-mi iau moto ca nu mai tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 Salut!Duminica cred ca apar si eu.L-am reactivat saptamana trecuta dar era prea frig de plimbat.Si poate vin cu inca un pusti(fratele meu face 31! daca apuca sa inscrie mojito-ul). Salut. Welcome! Sper sa fie vremea super ca sa ne putem plimba si noi la un Branesti sau ceva ca sa facem primul gratar pe anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 hmmm....pai....sa zicem ca am scuter...pana imi invat copilu sa mearga pe el...dupa ce il invat sa mearga...i-l pasez lui si aia e..sper in vara sa-mi iau moto ca nu mai tine hands off boys are copil si probabil sot oricum tot esti binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Salut. Welcome! Sper sa fie vremea super ca sa ne putem plimba si noi la un Branesti sau ceva ca sa facem primul gratar pe anul asta Welcome back, ca am mai fost la Branesti cu voi.Le caram iar peste sine sau au terminat aia pasajul peste linii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 hmmm....pai....sa zicem ca am scuter...pana imi invat copilu sa mearga pe el...dupa ce il invat sa mearga...i-l pasez lui si aia e..sper in vara sa-mi iau moto ca nu mai tine OK ai scoot am inteles. N-am aflat inca ce model, dar nici nu mor de curiozitate. Acum back to work. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 yamaha neos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) hmmm....pai....sa zicem ca am scuter...pana imi invat copilu sa mearga pe el...dupa ce il invat sa mearga...i-l pasez lui si aia e..sper in vara sa-mi iau moto ca nu mai tine Bun venit. Te asteptam duminica de la ora 14:00 langa fantana de la Circul de Stat. Locul exact il gasesti in linkul de la semnatura mea. Si zi-ne si noua, ca murim de curiozitate , pe ce scuter o sa vii la intrunire? Welcome back, ca am mai fost la Branesti cu voi.Le caram iar peste sine sau au terminat aia pasajul peste linii? Bine ai revenit, au terminat drumul de la Branesti. Sper duminica asta sa fie la fel de frumos ca astazi, sa bagam un traseu de infometare si apoi sa prajim niste carne la gratar Bafta! Edit: Acum am vazut ca ai scris marca si modelul. Editat Februarie 21, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 yamaha neos Cum a venit prima scuterista in topicul CSR cum forumul nu mai poate fi accesat pentru ca sunt prea multe conexiuni Multumesc pentru raspuns. Misto scuterelul e nou ori SH? Sa-l stapanesti sanatoasa si sa aveti parte de cat mai multi km impreuna fara incidente Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 baieti mai vb...ma duc sa fac baitza ca apoi sa plec...cu scuteru...dak voi nu vreti sa veniti...dak nu ma vedeti la stiri pana atunci...poate ne vdm duminica desi eu stau cam prost cu rabdarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Cum a venit prima scuterista in topicul CSR cum forumul nu mai poate fi accesat pentru ca sunt prea multe conexiuni Multumesc pentru raspuns. Misto scuterelul e nou ori SH? Sa-l stapanesti sanatoasa si sa aveti parte de cat mai multi km impreuna fara incidente Asfalt uscat si salutari cu farul! rabdare baieti ca o vedeti duminica si ii lustruiti scuteru si casca atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) baieti mai vb...ma duc sa fac baitza ca apoi sa plec...cu scuteru...dak voi nu vreti sa veniti...dak nu ma vedeti la stiri pana atunci...poate ne vdm duminica desi eu stau cam prost cu rabdarea Editat Februarie 21, 2008 de spirydusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 Da, clar asta era problema cu conectarea la forum. Pentru duminica as vrea sa stabilim dinainte ce facem si unde mergem. Eu propun sa incercam un Branesti daca e frumos ca acum, facem acolo un gratar, poate iau si o undita sa sondez terenul, vedem. Daca este frig nu stiu daca are rost sa ne aventuram afara din Buc, deci propunerea mea ar fi in acest caz sa mergem la Floreasca pe lac Cine este pentru: 1) Branesti 2) Floreasca pe lac 3) Mihailesti 4) Pustnicu 5) alte locatii (care?) Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) Da, clar asta era problema cu conectarea la forum. Pentru duminica as vrea sa stabilim dinainte ce facem si unde mergem. Eu propun sa incercam un Branesti daca e frumos ca acum, facem acolo un gratar, poate iau si o undita sa sondez terenul, vedem. Daca este frig nu stiu daca are rost sa ne aventuram afara din Buc, deci propunerea mea ar fi in acest caz sa mergem la Floreasca pe lac Cine este pentru: 1) Branesti 2) Floreasca pe lac 3) Mihailesti 4) Pustnicu 5) alte locatii (care?) Asfalt uscat si salutari cu farul! pai nu vorbiram mah ca mergem la mine dupa plimbare ?! sa facem gratar stii tu in pipera ... Editat Februarie 21, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Se poate face o plimbare la Branesti, bagam 2 undite in apa, apoi venim in Bucuresti si facem gratar..........sa mai asteapta voturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubitzik89 Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 hmmm...se vede ca nu stiu prea multi scutersti...ca eu traiam cu impresia ca scuteristii sunt pustani...all ...mai putin curierii...care sunt si ei...mai mult sau mai putin...hmmm... deci azi nimeni nu iese cu mine? baaaa , termina cu anturaju p`aici ca te spun lu` cristi Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 pai nu vorbiram mah ca mergem la mine dupa plimbare ?! sa facem gratar stii tu in pipera ... Pai nush' vorbiram? Asfalt uscat si salutari cu farul! --- Mesaj completat în 21 Feb 2008 15:21 ------------- baaaa , termina cu anturaju p`aici ca te spun lu` cristi Reverse Reverse bine ca ai aprut si tu. Chiar ma intrebam pe unde esti Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Reverse bine ca ai aprut si tu. Chiar ma intrebam pe unde esti Asfalt uscat si salutari cu farul! pai am vazut`o pe spirulina ca se baga in seama , si ea nu e scuterista ...e pasagera ) oanooo , cand ti-o iau si eu pe prietena ta capsuna la o tura?cu motoru of course respectele mele domnul alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate