topgun Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 In fiecare an o sa fie cei care vin la cluj si se simt bine si ce care regreta dupa. Cum si in viata exista cei care reusesc si cei care stau pe margine invidiosi. Nu inteleg ce mai au nevoie unii oameni, dupa 2 editii super reusite a celor de la Seth, mai sunt care stau pe ganduri. Baieti e pe bune, e ceea mai reusita intrunire, premiile se dau, motocicleta de la tombola exista cu adevarat, am vazut si anul trecut. E strict problema fiecaruia! Poti sa fi convins ca vor regreta dupa. Anul trecut a fost un ger de am inghetat noaptea in cort, dar nimic nu ne-a oprit sa ne distram. Un super festival! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 La Cluj e vreme buna, soare, cald, pregatirile la locatie sunt in curs deja. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Maine le ora 14 sunt deja plecat,cine mai vine pe ruta Dr Tr Severin,Herculane,Caransebes,Hateg,Sebes......poate ne auzim si mergem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sickfish Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Ai fost pe acolo...?In ce stagiu e drumul?Dc ploua, de ex, influenteaza cu ceva?Sau e judetean semi-asfalatat? Implica si ceva off-road ? multzam' CuCun, drumu e ca la munte.n-am fost de anul trecut. Cand ajungi la lacul belis se face asfalt ok. acuma daca ploua, probabil ca o sa inveti noi injuraturi, dar vei ajunge mai barbat in camping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masywoncbr Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 vine si baiatu'. care stii cat de departe e vila cionca de camping? Merci! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinezu Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Totul este pregatit. Va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 vine si baiatu'. care stii cat de departe e vila cionca de camping? Merci! Asfalt uscat! De la Vila Cionca se vede campingul ... eu zic ca sunt vreo 3-400m. Asfalt uscat Clau Seth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masywoncbr Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 De la Vila Cionca se vede campingul ... eu zic ca sunt vreo 3-400m. Asfalt uscat Clau Seth Multam fain! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate