Sari la conținut

Sickfish

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Sickfish

  1. Salutare! Eu plec in cateva ore impreuna cu prietena mea spre litoral. Pe ryta Calarasi - Negru Voda - Vama Veche. Am vrea sa ajungem azi la bulgari sa punem cortul intr-un camping ieftin si bun. Aveti idee unde e cel mai ok? Fara agitatie, doar plaja si un birtut. \m/ si poate mai vine cineva incolo, dupa ora 15.
  2. Aha. Banuiam eu. Mersi. Motorul a pornit din prima cu pompa second model 2005. dupa 280km, nicio problema. Urmeaza revizia completa si weekend-uri lungi prin tara Va multumesc tuturor celor care m-ati ajutat cu un sfat prin posturile anterioare dau o bere daca ne-om intalni la un moment dat. Asfalt uscat tuturor !
  3. Hmm, pai in talon scrie ca prima inmatriculare a fost in oct.2006, si am presupus ca e model 2006. Si asa stie si proprietarul.Oare sa se si vandut pe sf anului 2006 modele 2007? Nu prea are sens.
  4. Ok. Multumesc mult. Ca o clarificare, pompa stricata e cea alba, 2006 iar cea second, functionala e cea neagra, mai jumulita, din 2005. O sa ma uit pe linkul tau cand ajung acasa si studiez problema. Dava mai am nelamuriri, as dori sa te mai deranjez ;-) pe privat, daca nu te superi.
  5. Salutare tuturor. Se pare ca voi schimba bisericutele, de la KLR la V-Strom, dar bine inteles, nu fara peripetii... Asadar, V-stromul pe care urmeaza sa-l achizitionez, are pompa de benzina stricata, mai precis, nu se mai invarte motorasul. Am hotarat cu vanzatorul sa cautam o pompa second si sa o inlocuim. Acum, problema este ca am gasit una care soseste maine, dar, desi pare ca are acelasi part number, ca cea stricata, fizic arata diferit. E o pompa de pe un DL650 din 2005 care trebuie transplantata pe un DL 650 din 2006. Stie cineva, daca incape, cand pun la loc rezervorul, sau da in ceva, carcasa exterioara a motorasului, care pe pompa stricata care era pe motor nu exista, motorasul fiind incorporat in plasticul care sta in rezervor?
  6. Sickfish

    Hai La O Plimbare !

    Cine vine azi la Rosia Montana ? Eu vreau sa fac o tura pana acolo sa ma conectez la atmosfera locului si sa inteleg mai bine ce se intampla. Ne plimbam prin zona, mancam o zeama la localnici, stam la o poveste si pe dupamasa ne intoarcem. Eu zic plecarea din omv turzii la ora 11:00 Cine se inscrie?
  7. Sickfish

    BURSA LOCALA

    Vand Kawasaki KLR650 Tengai '92. E motorul meu de trei ani, inmatriculat pe mine, RCA 10.2011. ITP expira pe 15.08 dar suport eu cheltuiala, nu-i bai. Un motor consacrat, trecut prin viata dar intinerit cu niste piese OEM anul trecut. Face de toate si nu te lasa in drum niciodata. Doritorii seriosi care isi fac temele inainte si stiu ce cumpara, vor incepe negocierea de la 1350 eur, restul sa se abtina. Hai noroc ! 0744600005
  8. Salutare! Si eu am un KLR 650 din '92, varianta Tengai. Il am de 3 ani si din martoaga l-am readus la stadiul de armasar ( distributie,supape, segmentat,telescop din 2001,upgrade la cadrul spate, si bineinteles toate consumabilele la zi) ma duce la munte si la mare dar de evitat autostrazile Mai sunt inca vreo 3 ca al meu in Cluj,si sigur un KLR650 clasic. Motorul asta e ideal pt mine. Face de toate si fara emotii. Se repara usor (cel puti pt mine e Lego) Resurse BOGATE www.KLR650.net Ma bucur ca cineva mi-a luat-o inainte si a facut un topic dedicat pt motorul asta. Il merita din plin. Sunt f multe de zis despre el, asa ca daca aveti intrebari, dati-i drumul Marius
  9. CuCun, drumu e ca la munte.n-am fost de anul trecut. Cand ajungi la lacul belis se face asfalt ok. acuma daca ploua, probabil ca o sa inveti noi injuraturi, dar vei ajunge mai barbat in camping
  10. CuCun, harta tr sa fie ok. am una in format .jpg, da nu stiu cum sa o uploadez. Din Horea mergi spre Poiana Horii, Lacul Belis(pe stanga), ajungi in DJ107P, faci dreapta si tii spre Lacul Tarnita, cobori de pe baraj in Somesul Rece, la alimentara faci stanga si imediat esti in Gilau, in E60. Bafta!
  11. Sal! pt KLR 650 tengai din '92 n-are nimeni? de 4 ore incaruntesc pe toate linkurile postate si n-am gasit decat pt KLR 600 si nu stiu cat de mult coincid, mai ales la motor, unde ma intereseaza mai tare. Multzam' anticipat!
  12. salut! vreau enduro ! Am B-ul de 7 ani, A-ul il iau in vara asta, si in doua luni , de ziua mea o sa-mi iau motor. Ca si prietenul nostru manowar,am si eu 190 si 130 kg, asa ca suntem doi care cautam cam acelasi lucru.M-am dat deja o data pe o cagiva de 350, dar era cam mica pt mine. sunt fost biker(cross, trial, mult oras) prin liceu, si vreau sa revin pe dealuri, dar motorizat si pt ture mai lungi. bineinteles ca bugetul alocat motorului nu e fabulos, adica pana in 1500 eur, fara echipament. de fapt cred ca primul lucru pe care il voi face e sa-mi iau o casca serioasa apoi motorul. Deci, va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat cu privire la cea mai potrivita achizitie pt dimensiunile mentionate. Ah, si normal ca vreau sa pot si merge decent pe sosea. Deocamdata filez Yamaha XT pana in 600 cmc. Multumesc pt timpiul pierdut pt a-i ajuta pe altii
×
×
  • Creează nouă...