deuville Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 am 1,70 si 90 kg as vrea sa-mi achizitionez un caponord. va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. daca mai are cineava de statura mea ,cum se descurca etc mulumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Cred ca nu prea merge. M-am urcat pe Caponord si desi in datele tehnice nu difera prea milt de DL 650 pe care-l calaresc acum mi s-a parut inalt si cu centrul de greutate foarte sus. Pare mult mai greu decat este in realitate. Eu am 181 si 85kg. Acum, este adevarat ca, tehnica suplineste forta, asa ca nu este imposibil dar acomodarea este mai grea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 esti cam mic de statura...eu am cu 20 de cm mai mult ca tine si uneori (situatii destul de putine dar posibile) nu am ajuns jos. totusi cred ca e si o chestiune de obisnuinta pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate