vlad302 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Ceva de domeniul horror.. - joja de ulei nestransa complet (doar 2 ture din 4) - spalare cu jet (fara a insista la nivelul motorului) => posibilitate de cativa picuri apa in motor (pe joja nu se vede nimica diferit) (...ce-i de facut? ar trebuii schimbat uleiul, sau doar cativa picuri se evapora? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_inu Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 nu ma prea pricep la mecanica , dar 2-3 picaturi nu cred ca se simt , la temperatura la care ajunge uleiul sigur se evapora fara probleme. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 dap, problema e cand uleiul din motor devine galbui maroniu, atunci e naspa rau.... dar si atunci se rezolva cu un schimb de semeringuri la pompa de apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Ceva de domeniul horror..- joja de ulei nestransa complet (doar 2 ture din 4) - spalare cu jet (fara a insista la nivelul motorului) => posibilitate de cativa picuri apa in motor (pe joja nu se vede nimica diferit) (...ce-i de facut? ar trebuii schimbat uleiul, sau doar cativa picuri se evapora? Multumesc anticipat! nu cred ca se putea infiltra apa daca ai strans joja doua ture...si daca zici ca te-ai uitat si nu e nimic diferit atunci care e problema? daca ai avea apa in ulei atunci uleiul ar trebui sa fie peste nivel pe joja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_inu Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 pai intrebarea era daca are ceva daca au ajuns 2-3 picaturi in ulei , nu sa ai creasca nivelul ) atunci clar era o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 da... m-am cam speriat la primul gand ca am apa la motor! dar probabil ca nu e problema mare si daca au ajuns cateva picaturi. Citind pe aici am aflat ca poate aparea apa in ulei si din condens - lucru care se intimpla destul de des (vreme rece) si care nu are repercusiuni... Mersi de raspunsuri! am tras o sperietura buna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Mai bine ai fi speriat ca ai uitat sa infiletezi joja la loc, nu ca ar fi putut intra apa in motor. Daca o mai uiti de cateva ori asa si mergi la drum e posibil sa o pierzi impreuna cu jumatate din ulei... Mai multa atentie altadata ca nu e de joaca - nu de apa - dar o pierzi pe drum si pierzi si ulei si apoi plangi ca vrei alt motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate