kleiny Postat Iunie 9, 2010 Autor Share Postat Iunie 9, 2010 Caut prin formularele de inscriere. Daca si-a completat adresa de mail, ti-o dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Caut prin formularele de inscriere. Daca si-a completat adresa de mail, ti-o dau Nu mai trebuie, aprope a gasit numarul de telefon pe internet, aproape adica a gasit numarul tatalui meu. Asta e poza domnului 160 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 biba68_2007@yahoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Iunie 9, 2010 Autor Share Postat Iunie 9, 2010 Hop si eu cu niscai poze... Mesaj completat Cine doreste (gratuit) DVD-ul de anul trecut (2009) al concursului de la Sibiu, va rog sa-mi specificati prin e-mail adresa unde sa-l trimit. DVD-ul de anul acesta costa 30 RON, va fi gata in cca. 10 zile. Comenzile se pot face prin e-mail la adresa kleinysib@yahoo.com . DVD-ul va fi livrat prin posta romana, iar plata se va face ramburs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Ce ziceti, din astia doi facem un pletos adevarat?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Ce ziceti, din astia doi facem un pletos adevarat?????? iese un pictor austriac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 Ce ziceti, din astia doi facem un pletos adevarat?????? Super tare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rahdu Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Super tare !!! Foarte tare!!! Dar... nu sunt de acord cu "astia doi"! Nu uitati ca cei doi fac parte din elita riderilor "romani" + multe multe altele (Martin). Nu sunt avocatul nici unuia dintre ei dar e inacceptabil apelativul "astia", chiar daca e o duma super tare! Respectati valorile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Respectati valorile! relax man. Toata lumea ii respecta. Ba mai mult, cel care a postat pozele si comentul ii cunoaste personal pe amandoi. E o lume mai mica decat pare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Eu am ajuns intamplator pe la intrunire (adicatelea turist) ,si mi'am permis sa fac si eu niste cadre ... de care bineinteles ca am uitat ... pana acum Astfel , cu ceva intarziere , iata si pozele : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Misto surpriza pentru tine ca si motociclist sa vezi o asa "parada" de motoare pe langa tine. Ai prins un admi in poze si 3 castigatori ai concursului din cate vad eu. Apropo, a vazut cineva ce maneta de frana are baiatu cu honda( a 2-a poza, casca albastra) ps:in revista din semnatura a aparut un articol legat de cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Las ca nici cu echipamentul nu-mi e rusine Editat Iunie 28, 2010 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 prologul asa cum se vedea de la mine de la rulota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate