alexbeone Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 POZE AICI Mesaj completat S-a mutat AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 In speranta ca topicul cu "fetele de furat" nu v-a irosit toata energia, va invit sa vizionati si de la noi cateva poze Albumul complet AICI Sample: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Am fost la salon ca sa vad 2 motociclete: Yamaha Fazer si Suzuki GSX 650 F.Yamaha Fazer nu era decat cea de 1000cc, Suzuki GSX650F nu era (decat una la SH, pe care, evident, nu am putut sa o incerc). Noroc cu show-ul de stunt care merita, cu siguranta, vazut: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 In speranta ca topicul cu "fetele de furat" nu v-a irosit toata energia, va invit sa vizionati si de la noi cateva poze ... la care mai adaug si eu cateva, insa vin si cu rugamintea, cine a vizitat vineri Smaeb-ul si a pozat pisicutza (hostessa in costum "catwoman" de latex dar care prezenta si o bobina neagra si mustati) de la Aero-art sa nu ezite sa imparta cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenspan Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) divin.... Mesaj completat imi plac mai ales ghetutele ei de very, very hard enduro si unghiutele numa' bune de reglat jocul la supape ... Editat Iunie 18, 2010 de greenspan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate