DiVeR Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Statzionam la intrare in Petresti cu motociclistii din MITING , asteptam masina de politie ( care facuse accident ) iar cea de a 2 masina era la un al 2 le accident , vazusem o motocicleta rosie in santu , rosie cu numarul de imatriculare SM 12 RAI , si vazusem pe circa 50 m imprastiate bucatile unui scuter... am facut poza dar nu se vede nimic , nare rost sa l postez pe site ca nu se vede nimika . daca stiti vre un detalii desptre starea ranitilor astept raspunsuri ... :| dar din cele vazute... slabe sperantze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Statzionam la intrare in Petresti cu motociclistii din MITING , asteptam masina de politie ( care facuse accident ) iar cea de a 2 masina era la un al 2 le accident , vazusem o motocicleta rosie in santu , rosie cu numarul de imatriculare SM 12 RAI , si vazusem pe circa 50 m imprastiate bucatile unui scuter... am facut poza dar nu se vede nimic , nare rost sa l postez pe site ca nu se vede nimika . daca stiti vre un detalii desptre starea ranitilor astept raspunsuri ... :| dar din cele vazute... slabe sperantze ... nu ai formulat corect..nu se intelege nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Hai ca incerc eu sa descalcesc problema. In primul rand nu aici trebuia deschis topicul, ci la "accidente". Deci, de vineri pana azi a fost un mars , o campanie de sensibilizare a soferilor si nu numai etc. (detalii sunt altundeva) care a cuprins 3 judete Satu Mare, Salaj si Bihor). In cadrul manifestarii asteia, in timp ce coloana se deplasa pe ruta Oradea-Satu Mare, la un momendat , in ceva sat, era o motocicleta rosie cazuta (urat) in santul ( adanc) de pe marginea drumuui si la cativa metrii ceea ce a mai ramas dintr-un scuter ( motorul acestuia fiind la cativa zeci de metrii mai incolo). Pe o distanta mare erau numai bucati din cele 2 vehicule, insa nu erau (cred) si alte vehicole implicate, deci probabil impactul a fost intre cele doua. Era politia acolo, din fericire niciunul din cei implicati nu erau pe jos, probabil erau la spital. Accidentul se petrecuse de ceva vreme. Inca nu stiu/stim exact ce s-a intamplat. Cativa km mai incolo, un Golan de Pulitie era cazut intr-un sant cu fata facuta muci. Probabil o fi evitat sau chiar lovit alta masina, mai erau cateva oprite dar nu am vazut daca era lovita vreuna. Ideea e ca poate ar trebui mutat la accidente topicul, poate il vede careva din zona SM si ne scrie si noua ce s-a intamplat , si eventual sterse arogantele dinainte. Omul nu a fost foarte coerent, probabil de la drumul lung din cele 3 zile. Asfalt uscat. Editat Aprilie 25, 2010 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiVeR Postat Aprilie 26, 2010 Autor Share Postat Aprilie 26, 2010 Recunosc , nu vorbesc bine limba romana ... Dar bine ca eu mi am facut si imi fac grija pt conducatorii celor 2 vehicule si voi ma luati la "Misto" ... defapt alceva nu stiti sa faceti ... bvo "INTELIGENTILOR" , Esentialul este ca a avut loc un accident rutier , intre o motoreta , rosie cu nr SM 12 RAI si un moped , motocilcleta rosie se afla in santul din stanga... iar bucatile mopedului erau imprastiate in raza da 50m ceea ce rezulta un impact puternic ... Ms alin ," Omul nu a fost foarte coerent, probabil de la drumul lung din cele 3 zile. Asfalt uscat. " intradevar , eram obosit , atunci am ajuns acasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Hai ca incerc eu sa descalcesc problema. In primul rand nu aici trebuia deschis topicul, ci la "accidente". ... Topicul a fost deschis acolo unde trebuia, dar un "inteligent" de moderator (care n-a putut să observe că omul nu stăpîneÂşte limba, dar vrea să ne dea o informație despre un accident de motocicletă) l-a mutat aici. Moderatorule, oricare ai fi fost, repară-ți greÂşeala Âşi mută topicul înapoi, dar c.urăță-l de miÂştourile care nu-Âşi au locul! P.S. Eu am înțeles încă de ieri ce s-a întîmplat, de ce le-o fi unora atît de greu? Editat Aprilie 26, 2010 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Topicul a fost deschis acolo unde trebuia, dar un "inteligent" de moderator (care n-a putut să observe că omul nu stăpîneÂşte limba, dar vrea să ne dea o informație despre un accident de motocicletă) l-a mutat aici. Moderatorule, oricare ai fi fost, repară-ți greÂşeala Âşi mută topicul înapoi, dar c.urăță-l de miÂştourile care nu-Âşi au locul!P.S. Eu am înțeles încă de ieri ce s-a întîmplat, de ce le-o fi unora atît de greu? [Offtopic] Scuzele mele, sunt greu de cap. Am gasit topicul cu un inceput destul de ambiguu, un raspuns serios ("Reformuleaza, nu se intelege nimic!") si in rest 6-7 misto-uri. Acum, ca m-am prins, nu mai sunt misto-uri si topicul e inapoi la accidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiVeR Postat Aprilie 27, 2010 Autor Share Postat Aprilie 27, 2010 M am interesat de la prieteni ... Ambele persoane implicate in accidet au supravietuit ... sunt in spital , starea lor este stabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassadar Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Multa sanatate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate