Paul G Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Salutare tuturor!!!Am o mica problema.As fi foarte bucuros daca cineva m-ar putea ajuta.Am un BMW K1200RS din 2000.Am shimbat acumulatorul shi de atunci se aprind permanent cu intermitenta cele doua becuri din bord pentru ABS.Am auzit ca este necesar un "reset"pentru ABS.Pentru asta in mod normal se merge la service BMW.Dar pe mine nu ma tzine asha ca am lansat aici intrebarea.Cine stie..... Drumuri bune la toata lumea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Salutare tuturor!!!Am o mica problema.As fi foarte bucuros daca cineva m-ar putea ajuta.Am un BMW K1200RS din 2000.Am shimbat acumulatorul shi de atunci se aprind permanent cu intermitenta cele doua becuri din bord pentru ABS.Am auzit ca este necesar un "reset"pentru ABS.Pentru asta in mod normal se merge la service BMW.Dar pe mine nu ma tzine asha ca am lansat aici intrebarea.Cine stie..... Drumuri bune la toata lumea!!! tot la un tester trebuie sa ajungi, ca e posibil cand ai schimbat acumulatorul sa fi fost pe contact cheia, dar oricum cand iti face diagnoza, trebuie sa stearga toate defectele sporadice aparute,iar la reprezentanta lucrarea asta nu are ce dura mai mult de 2o minute. -asta dac zici ca doar de la scbimbul bateriei ti se trage. posibil si alte cauze,siguranta electrica la ABS,senzori cu pilitura, cablaraie intrerupte....... succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Salutare tuturor!!!Am o mica problema.As fi foarte bucuros daca cineva m-ar putea ajuta.Am un BMW K1200RS din 2000.Am shimbat acumulatorul shi de atunci se aprind permanent cu intermitenta cele doua becuri din bord pentru ABS.Am auzit ca este necesar un "reset"pentru ABS.Pentru asta in mod normal se merge la service BMW.Dar pe mine nu ma tzine asha ca am lansat aici intrebarea.Cine stie..... Drumuri bune la toata lumea!!! vezi aici /index.php?...&start=1680 in topicul asta la final e descris cum se face sau pune o intrebare acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 El are o versiune mai noua de ABS. Poate sa isi dea seama ce si cum de aici http://www.largiader.com/abs/absfault.html Cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Aprilie 28, 2010 Autor Share Postat Aprilie 28, 2010 El are o versiune mai noua de ABS. Poate sa isi dea seama ce si cum de aici http://www.largiader.com/abs/absfault.html Cele bune. Multzumesc pentru link.Stie astia ceva.O sa fac exact ce scrie .Numa sa prind nishte timp. Drumuri bune!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate