ionut motorrad Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 BISTRITA 22 IULIE 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Poze de sambata, de la etapa a IV-a de endurocros. La categoria A Emanuel Gyenes, Mani pentru prieteni, a urcat pe prima treapta a podiumului. La clasa B Lucian Garbacea iar la C, Cantemir Petrisor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 In a III-a etapa de rally raid ce a avut loc vineri, 21 iulie, la categoria I a castigat Nelu Somodean, la categ.II Florin Recean iar la IIQ Mihai Ban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Emanuel Gyenes, campionul en titre la enduro, unul dintre cei patru reprezentanti ai Romaniei la Raliul Lisabona-Dakar 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Emanuel Gyenes, campionul en titre la enduro, unul dintre cei patru reprezentanti ai Romaniei la Raliul Lisabona-Dakar 2007. foarte frumos janel.....felicitari pt. colajul de poze....iti multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Alte cateva poze de la Bistrita, din week-end-ul trecut. "Parada" si cateva portrete de enduristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 faine poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 totul arata super bine! felicitari echipei organizatoare, adica Nelu'nebunu'Somodean. Rog toti mobristii sa primeasca salutarile mele de mult prea departe sa pot participa, oricate eforturi a-si fi facut. vad cu placere si schimbul de generatii la anumit cornel bafta tata si fiu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcel Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 (editat) Pe www.endurocross.ro, gasiti toate rezultatele, timpii pe tur si alte cateva fotografii de la aceasta cursa. Marcel PETRISOR Editat Iulie 31, 2006 de Smokey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Pe www.endurocross.ro, gasiti toate rezultatele, timpii pe tur si alte cateva fotografii de la aceasta cursa. Marcel PETRISOR Multumim! e f interesant sa-ti vezi timpii pe fiecare tur. Eu am inceput cu 8.29 si am terminat cu 7.02 . Pentru prima prezenta pe un circuit de cross nu e rau. Mi-ar fi placut mai mult "enduro" decat "cross" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Este gata filmul Rally Raid Bistrita. Luni este gata si Enduro Cross Bistrita. Filmele sunt f lungi ( 40 min& 50min)ca sa "incapa" toti sportivii. Muzica este un pic mai jos ca sa se auda"baraitul" motoarelor si nu lipseste limbajul "colorat" al lui Somodean. Pentru ca sunt editie limitata "primul venit primul servit" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Pentru ca sunt editie limitata "primul venit primul servit"[/color] cred ca nu trebuie sa-ti mai spun sa-mi tii unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 cred ca nu trebuie sa-ti mai spun sa-mi tii unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate