robychopper Postat Martie 13, 2004 Share Postat Martie 13, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 13, 2004 Autor Share Postat Martie 13, 2004 furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 13, 2004 Autor Share Postat Martie 13, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 13, 2004 Autor Share Postat Martie 13, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metallking Postat Martie 13, 2004 Share Postat Martie 13, 2004 mersi mult roby! salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 13, 2004 Autor Share Postat Martie 13, 2004 mersi mult roby! salut! parca tu miai cerut schema asai??? salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metallking Postat Martie 14, 2004 Share Postat Martie 14, 2004 da da! mersi mult! acuma sunt lamurit pe deplin...."acum vad lumina" oricum vroiam sa fiu sigur ,adika sa stiu de la tine ce se intampla acolo la partea cu bucsele din bronz grafitat! asa m-am gandit si eu ! bafta.....si cred ca o sa incerc si eu ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 14, 2004 Autor Share Postat Martie 14, 2004 furca iese destul de ieftin de facut ,patru tevi si citeva chestii facute la strung eu inainte sa o cromez era vopsita neagra si arata destul de bine swper cati este de folos schema numai bine salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Martie 14, 2004 Share Postat Martie 14, 2004 Mai Roby, esti tare talentat.Felicitari,este incredibil ce a iesit din mina ta.Super frumos Simsonache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 15, 2004 Autor Share Postat Martie 15, 2004 mersi cel mai naspa e ca motorul a ramas in tara si eu afara dar o sai vina timpul si lui pt mine motorul asta este ca si o istorie si nul vind il tin ca amintire arunca o privire pe http://www.robychoppers.as.ro este siteul meu si sunt poze cu citeva stadii ale motorului salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metallking Postat Martie 15, 2004 Share Postat Martie 15, 2004 m-ai am cateva intrebri..din ce material sunt tevile? car de rezistente sunt flansele de la roata...si arcurile? cele de jos de la niste amortizoare? dar cele de sus? care e pricipiul? dar daca le pui pe cele de jos la fel de lungi cxa cele de sus? adica 4 arcuri la fel? ce se intampla?mersi..salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 15, 2004 Autor Share Postat Martie 15, 2004 cum simsonul este destul de usor am folosit teava neagra cu perete gros de 5 mm,este numai buna pt simson,placile de jos sunt tot din placa de fier important este grosimea sa fie de 10 mm, cit despre arcuri eu te sfatuiesc sa le pui in genul cum leam pus eu arcurile cele de jos alea mari,sunt de telescoape de spate de IJ,iar cele de sus alea mici sunt de niste supape de la niste motoare de buldozere din alea mari,sunt mici dar au aproape puterea arcurilor de ij arcurile se coprima in momentu montarii cit despre ce ai intrebat daca ai pune arcuri la fel si sus si jos,in primul rind nu ar fii estetic si ar arata ca un mecanism enorm in fata ghidonului si nu cred ca vei gasii furca springer pe undeva cu aceleasi arcuri si sus si jos uite iti dau citeva poze ca exemplu din 1932 uitate cum erau arcurile la furca salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 15, 2004 Autor Share Postat Martie 15, 2004 un exemplu mai recent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 15, 2004 Autor Share Postat Martie 15, 2004 inca un exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 15, 2004 Autor Share Postat Martie 15, 2004 un alt exemplu rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 15, 2004 Autor Share Postat Martie 15, 2004 si inca un exemlu lila sau mov cum vrei tu ca sa te convingi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metallking Postat Martie 15, 2004 Share Postat Martie 15, 2004 oki!mersi mult roby!esti cool man!asa tre sa fie un biker!asa cred eu! definiti abkerului?! biker=roby! 10 x man.acum stiu ce am de facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 15, 2004 Autor Share Postat Martie 15, 2004 am sa astept sa vad rezultatele salut si spec ca tia fost de folos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 14, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2004 pt PINKHELMET o tema mai veche:) daca ai nelamuriri ma intrebi te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Care vreti sa construiti o furca springer...imi puteti cere detalii....si studiati bine topicul...este simplu de facut cu putina imaginatie...... va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 6, 2005 Autor Share Postat Octombrie 6, 2005 topic readus la viata pt EUGENBISCUITULHIPIOT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 si pentru BARNA. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 robychopper am si eu o intrebare: furca necesita omologare? este totusi "home made", nu o sa faca nenea de la RAR spume sau sa se ridice cu pretenti "spaga" de realizat nu pare asa de greu, cu putina imdemanare se rezolva astept un PM, ms bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 robychopper am si eu o intrebare: furca necesita omologare? este totusi "home made", nu o sa faca nenea de la RAR spume sau sa se ridice cu pretenti "spaga" de realizat nu pare asa de greu, cu putina imdemanare se rezolva astept un PM, ms bafta pai si ce mare lucru sa pui furca veche la loc? o pastrezi p-aia veche cu tot cu juguri, si intr-o ora i montat-o. la mine asta ar fi ultima problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate