dt_yamaha Postat Martie 14, 2004 Share Postat Martie 14, 2004 Pozele spun totul, restul il gasiti aici: http://www.glacialgraphics.com/composit_mo...cycle_parts.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Martie 14, 2004 Autor Share Postat Martie 14, 2004 next Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Martie 14, 2004 Autor Share Postat Martie 14, 2004 inca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Martie 14, 2004 Autor Share Postat Martie 14, 2004 arta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Martie 14, 2004 Autor Share Postat Martie 14, 2004 deci, astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metallking Postat Martie 14, 2004 Share Postat Martie 14, 2004 MUAAAAAAAMAAAAA ! dupa parerea mea nu e cea mai tare...hmmm ,e doar parerea mea! interesant totosi paintingu`! salut la toata gasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Martie 14, 2004 Share Postat Martie 14, 2004 In afara de pintenu ala deosebit ,stopu (vb lu Kerosen) si pictura cu aerograful seamana destul de mult cu originalul Vtx 1800.dar frumoasa e oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Martie 14, 2004 Share Postat Martie 14, 2004 mie imi place cel mai mult stopul spate si shaua ! e tare anyway! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 15, 2004 Share Postat Martie 15, 2004 na hai ca pun si eu un vtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 15, 2004 Share Postat Martie 15, 2004 facut de cei de la www.dragonmotorcycles.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate