->Bullet<- Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 daca asa este atunci ar trebui sa-i fie rusine initiatorului acestui topic pt ca nu a postat personal ce a spus rbl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Salutare... Cam tacere pe topicul asta, daca mai activezi in domeniu, da te rog un semn. M-ar interesa si pe mine un crashbar cromat pt un shadow de 600 (motoru ii de 400, dar e 100% identic cu cel de 600). mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Si eu sunt interesat de un sissybar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flashbuilder Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 (editat) salut, mai este de actualitate ? ma intereseaza 2 telescoape f. f. usor indoite. unul dinte ele nu este vizibil, cel de-al doilea f. putin (poza atasata) multumesc. Editat Iulie 31, 2014 de flashbuilder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
udreadan Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Buna ziua. Am un SYM NHT300. As vrea sa-mi pun crash bar. Ma puteti ajuta? (Nu am crash bar-ul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 24 minute în urmă Share Postat 24 minute în urmă bine ai venit! ai reusit sa reinvii un topic vechi cu ultima postare de 12 ani...., iar initiatorul nu a mai intrat de 15 ani.... in prima postare ai telefonul omului, incearca sa-l suni, poate mai e valabil succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate