Sari la conținut

frankone

Super Membru
  • Număr conținut

    1.079
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de frankone

  1. Trimis si eu, Frank F. Nu l-am cunoscut personal, dar citindu-l zilnic aici, e ca si cum as fi pierdut un prieten apropiat. Condoleante si putere familiei.
  2. Se vand urmatoarele piese de echipament. Sunt noi, cu eticheta, cumparate de fratele meu pt el, din UK, vroia sa se apuce de moto, intre timp a abandonat ideea, marimile nici nu i-au fost bune si din motive care mie personal imi scapa, nu le-a returnat.. a ramas cu ele pe cap si m-a rugat pe mine sa pun aici un anunt poate poate cineva ar fi interesat, el neavand cont aici. El are din cate stiu vreo 192 inaltime si muuulte kg (gen pe la vreo 150ish, nu stiu exact). Dar i-au fost mici, asta stiu.. de aceea, desi scad sansele sa gasesc doritor, as prefera vanzare doar prin proba, asta insemnand ca anuntul se adreseaza in principiu celor din zona Cluj. Sunt 3 geci, 2 de piele si una touring, si o pereche de pantaloni tot touring. Toate sunt dedicate moto, cu protectii, fermoare YKK, mesade (mai putin cea maro, care nu are mesada, doar fermoare pt mesada.. poate avea si s-a ratacit, nu stiu exact.) Geaca touring si pantalonii sunt aceeasi marca, au protectii si acelea, coate, genunchi, spate, etc., aerisiri, buzunare pt orice, etc. Cele de piele sunt din piele groasa, par f. rezistente, se simt grele. Am incercat sa surprind in poze niste dimensiuni cat de cat.. oricum dupa cum ziceam, ideal ar fi sa fie luate pe proba. Sunt marimi mari, gen 5xl, 6xl sau 7xl... Long story short, pun pozele, pun si ceva poze de pe siteul de unde au fost comandate, se vand la pretul aproximativ de cumparare sau chiar usor sub (nu mai zic de shippingul platit de el, care si-l asuma ca pierdut). Pretul din cate am inteles, ar fi 600 ron / bucata. La geci sigur asa e, cred ca si la pantaloni, dar urmeaza sa confirm cu el si daca e alt pret, fac un update aici. Pun pozele facute de mine, precum si de pe net, plus linkuri cu mai multe detalii unde am gasit. Modalitate contact: aici pe topic sau PM. Locatie: zona Cluj Acte in regula,fara ITP, asigurare, alea alea. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07N7GQXGZ/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&th=1 https://www.amazon.co.uk/Texpeed-Leather-Motorycle-Quilted-Jacket/dp/B089S37LQC/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 update la pret, deci geaca touring plus pantalonii sunt impreuna, nu se vand separat, se vand la 800 ron amandoua, celelalte 2 geci sunt asa cum am scris, la 600 ron bucata.
  3. Daca iti cade cu tronc Deauville 700 (varianta pe injectie, combined-abs) cu multe extra-uri, am unul de vanzare. E ceva peste bugetul propus, dar cu un mic efort ar merita poate. E din 2011. Detalii, poze, etc prin pm.
  4. frankone

    Ajutor&asistenta moto!

    Am postat in topic regional, deci era de inteles ca in zona unde am postat caut.. Cluj e zona, dar ma pot deplasa si intr-o raza de sa zicem max. 50-75km in jur.. mai mult nu merita, ca devine mai scump drumul decat tegoul Mersi de sfat btw, am uitat sa adaug Mersi si colegului Iulian, dar prefer sa iau ceva rest ramas dar nou, nu folosit la cofraje, ca va ramane vizibil pe remorca si va arata cam aiurea sa folosesc bucati impregnate cu beton. Dar i-ar creste rezistenta probabil :)))
  5. frankone

    Ajutor&asistenta moto!

    Intrebare.. am nevoie pt intarirea oblonului spate la o remorca, de o bucata de tego de 1410x370, grosime 27 sau 30mm (sau 15, si pun strat dublu). Aveti idee/cunostinte/recomandari unde as putea gasi o bucata de aceasta dimensiune? contra cost evident.. La magazine de materiale de constructii se vinde doar coala intreaga de 2500x1250. Mersi. ... ideal cu o parte lucioasa si una antiderapanta stiu, am si pretentii..
  6. Asta imi aduce aminte de aia cu shipping ships.. stiu, e veche, de cand e internetul..
  7. Salutare, ar ajuta sa mentionezi si inaltimea/greutatea ta, daca zici ca tie iti e mare..
  8. frankone

    Ajutor&asistenta moto!

    vandut paneuropeanul la cineva din Giurgiu ca nu prea am reusit sa ies cu el anul trecut, initial am zis ca nu ma grabesc, dar cred ca m-a apucat panica ca raman fara motor si uite asa am luat un deauville 700 din DE, adus de Marcel.. urmeaza umblaturile cu inmatriculatul.. nu e graba, ca pe afara nu e vreme inca de ture lungi, iar pt oras mai am o forza 300... @Adrian M.@Silver Arrow se poate si online, am mai facut si a fost acceptat de organ. Tre sa sap sa vad cu cine am facut atunci si daca mai lucreaza... daca nu gasesc vreun contact recent valid.
  9. frankone

    Ajutor&asistenta moto!

    aveti careva vreun contact cu care ati colaborat bine pt traducerea actelor necesare inmatricularii? este vb de acte in germana, ideal e sa pot comunica prin email cu traducatorul, sa ii trimit scans si sa primesc tot digital traducerea, iar plata prin revolut/transfer, sa pot rezolva cu 0 deplasari... ideal.. daca nu se poate altfel, ma si deplasez. Mersi.
  10. evident ca e pe VIN si nu pe posesor, ce te-ar opri altfel, dupa 90 de zile, sa vinzi catre sotie, matusa, bunica, etc, si uite asa, sa scoti nr rosii la infinit?
  11. apropos de divin si moldovenesti, eu is fan cricova divin 7, pretty good shit.
  12. Nu e neaparat ciudat, imi pot imagina urmatoarea situatie in care a fost proiectat sistemul: - in momentul obtinerii unei categorii (prin examen), se aloca automat cu data examenului si subcategoriile inferioare pe care le dobandesti automat, dar ele sunt inregistrate in sistem ca fiind categorii implicite, nu obtinute prin examen - in momentul obtinerii unei noi categorii (to prin examen), se aloca automat din nou toate subcategoriile implicite.. mai putin cele care le ai deja (prin examen). Astfel, dupa obtinerea A-ului, ti se realoca A1 ca subcategorie dobandita automat, A2 ramane (fiind prin examen) si A-ul. Poate justificarea este ca daca se va schimba legislatia, si nu se va mai da automat o anumita subcategorie inferioara, sa dispara la urmatoarea reinnoire.. dar alea primite prin examen sa nu le poti pierde (decat daca faci prostii, evident... dar atunci pierzi tot plasticul cu toate categoriile de pe el).
  13. Mersi de link, intr-adevar pare praaaaf dar oricum mi se amana tura, am vrut sa pornesc de azi incolo dar se pare ca nu se alineaza planetele.. si poate poate pana reusesc termina si ei drumul..... not.
  14. Stie cumva careva daca au terminat acest drum? ma intereseaza daca se poate face cu un sport touring fara sa insemn drumul cu surubele si piulite. Mersi.
  15. nu man, normal steering bicycle style la viteza aia de melc turbat in poligon nu cred ca faci ceva cu counterul.
  16. countersteering pt ocolit jaloane in poligon? seriously??
  17. yep, am fost sa il vad pt ca citisem de el pe acest topic. Fain filmul, nu zic, doar ca ma asteptam dupa ce am citit pe aici sa fie mai mult inspre adaptare/reinterpretare/metafora/etc decat o ecranizare mot-a-mot a povestii, singura adaptare fiind ca in loc de animale au fost oameni in roluri. Dar din nou, merita vazut filmul, a fost chiar fain realizat.
×
×
  • Creează nouă...