cry_ss Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 salut tuturor, am modificat la un R6 an 2000 evacuarea , in sensul ca am montat sub sa 2 tobe de R1 model 2004. Problema este ca aproape-aproape ca imi atinge roata in portiunea unde se despart tobele.Am inteles ca se poate modifica din bascula, existand o piesa care poate avea alta cursa , astfel incat sa ridic codita cu vreo 2-3 cm. Cineva , vreo idee sau sugestie tehnica? Deasemenea, vreau sa imbrac carenele in folie de carbon 3D look, caut meseriash , totusi la pret rezonabil... Multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Prima data tai si apoi masori? folieauto-cluj.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 salut tuturor,am modificat la un R6 an 2000 evacuarea , in sensul ca am montat sub sa 2 tobe de R1 model 2004. Problema este ca aproape-aproape ca imi atinge roata in portiunea unde se despart tobele.Am inteles ca se poate modifica din bascula, existand o piesa care poate avea alta cursa , astfel incat sa ridic codita cu vreo 2-3 cm. Cineva , vreo idee sau sugestie tehnica? Deasemenea, vreau sa imbrac carenele in folie de carbon 3D look, caut meseriash , totusi la pret rezonabil... Multumiri uite astia fac kit de intaltare pt R6. http://www.hyperpro.com/index.asp?page=importers ai acolo 2 importator in romania. contacteaza-i si vezi ce preturi si timp de livrare iti ofera. eu am primit in 2-3 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate