Ikarus Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Am rupt urechea aia in care se infileteaza oglinda in pompa de frana (de fapt am rupt-o in jumatate exact pe diametru). Am incercat s-o lipesc cu epoxy metal si parea zdravana cand s-a intarit insa nu a rezistat la infiletare. Metalul ala cred ca e aluminiu (cel mai probabil, pt ca e moale si se polizeza usor) sau antimoniu. Ce optiuni am acum? Sudura se poate? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 eu unul nu inteleg inca ce ai rupt... poti pune o poza? sanq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 La unele motorete care nu au rezervor de frana din plastic oglinda retrovizoare se infileteaza intr-o gaura filetata turnata in corpul rezervorului / pompei de frana de pe ghidon. Aia (gaura) s-a rupt. Pun si poza cand o sa-i fac. Da e usor de imaginat ce si cum s-a rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 singura metoda cu adevarat eficienta (in afara de schimbarea piesei respective) este sa pui un colier pe ghidon, dupa pompa de frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Am rupt urechea aia in care se infileteaza oglinda in pompa de frana (de fapt am rupt-o in jumatate exact pe diametru). Am incercat s-o lipesc cu epoxy metal si parea zdravana cand s-a intarit insa nu a rezistat la infiletare. Metalul ala cred ca e aluminiu (cel mai probabil, pt ca e moale si se polizeza usor) sau antimoniu. Ce optiuni am acum? Sudura se poate? Unde? sudura ar trebui sa tina desi daca oglinda e grea + vibratii... cauta pe site erau ceva numere de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 ca sa o sudeze trebuie demontata complet pompa si celelalte anexe, altfel risca sa fie topite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 si mie mi se pare buna ideea aia cu colierul pe ghidon. totusi stie cineva unde se gasesc astfel de coliere? Kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 se pot face din otel-platbanda, vopsite sau nichelate . pune o poza si iti pot da o idee.asta daca nu ai reparat deja ,piesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iunie 30, 2006 Autor Share Postat Iunie 30, 2006 (editat) Sincer, voiam sa evit solutiile gen "platbanda" (no offense, m-am gandit la asta). Mi-a ajuns cu platbanda de cand am avut Nipru. Si nici nu e loc sa mai montez inca ceva pe bara ghidonului. Se mai gasesc si moturi speciale pt oglinzi pe la aia cu accesorii de chopper (treaba cu platbanda, facuta mai estetic, din piese turnate). Daca nu se poate rezolva cu sudura sau alt gen de imbinare, o sa schimb pompa cu totu, doar ca fix acum nu am bani de alta pompa. Editat Iunie 30, 2006 de Ikarus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 (editat) Sincer, voiam sa evit solutiile gen "platbanda" (no offense, m-am gandit la asta). Mi-a ajuns cu platbanda de cand am avut Nipru. Si nici nu e loc sa mai montez inca ceva pe bara ghidonului. Se mai gasesc si moturi speciale pt oglinzi pe la aia cu accesorii de chopper (treaba cu platbanda, facuta mai estetic, din piese turnate). Daca nu se poate rezolva cu sudura sau alt gen de imbinare, o sa schimb pompa cu totu, doar ca fix acum nu am bani de alta pompa. nu ai outea da o gaura,apoi cu tarodu faci un filet in interior infiletezi un surub pe care in prealabil ori pui loctite pt suruburi ori picatura,astepti sa se intareasca si apoi dezfiletezi toata bucata rupta.poate poti rezolva Editat Iunie 30, 2006 de Kiki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 si mie mi se pare buna ideea aia cu colierul pe ghidon. totusi stie cineva unde se gasesc astfel de coliere? Kuxi Louis altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 (editat) Daca stai aproape de Militari, suna-ma si rezolvam cu sudura in mediu de argon. Vezi pagina de contact in profil>> www......ro>>> pagina de contact. Editat Iunie 30, 2006 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate