butcher Postat Iulie 4, 2006 Autor Share Postat Iulie 4, 2006 Nu draga, ma refer la incalcarea legii penale de catre persoanele implicate, nu la cat de bine stii tu sa conduci. Nu stiu cum consideri tu, da din punctu meu de vedere unu care face puscarie are o viata f*tuta, si la propriu si la figurat . poate dak face oleak de puscarie, are timp sa`shi faca ordine in viatza, sa aiba o relatie frumoasa, c`un poponar shi etc.....deci puscaria are numai avantaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Viatza? Shtiu sa conduc de la 10 ani jumate Shi shtiu chiar f bine Da meserie, dar daca iti sare un om in fata si-l omori pe tine te doare prea putin ca ai doar 17 ani, dar instructorul infund*da puscaria pentru tine, nu? Cine crezi tu ca se risca sa faca asa ceva...??? Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 (editat) Avans 23 de mil,si cate 7800000 pe luna,timp de un an.Deci finantare de 3000 euro,un an,20% avans.In rata e inclusa TVA si asigurare. www.capital-leasing.ro Sunt prezenti in Slatina,Craiova si Bucuresti.Eu joi am pus dosarul,si luni am primit aprobarea. Editat Iulie 4, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Cu nishte pile se rezolva :PP poti sa sti tu si pe minsitru transporturilor ca tot nu-ti da permis-u la 17 ani... Dak cumva(printr-o mare minune) ti-l da, te rog scaneaza-l(sa se vada data nasterii si data elibararii, ca restu nu ma inteeseaza...) si pune pe forum(sau imi dai un PM) ca is f f curios dak se poate si asa ceva in romania asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Daca ai pile puse bine poti face chestia asa,dar costa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 pana la urma la ce ai ramas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 pana la urma la ce ai ramas? Asha.. pai acum am venit de la iasi si am dat comanda de jet force c-tech, ma ajunge pe 2 ani cu totul 109.5 mil cu o medie de 3.45 mil pe luna si avans de 25% (26 mil). Luni semnez contractul si dak au pe stoc imi vine maxim intr`o sapt. Acu sper ca am facut o alegere buna, u cum te impaci cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Atunci TOPIC CLOSED. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 Atunci TOPIC CLOSED. ink nu, k vreau sa shtiu cum se impaca cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Ti-am mai raspuns pe topicul celalat.Iti spun ca nu o sa fi dezamagit de alegerea facuta!Vezi ca pe langa avansu' ala de 26 de mil iti mai baga fo 3 taxe de logistica si etc .Oricum mi se pare super ok la cat te-a ajuns...Eu am dat avans 26 si ceva de mil si am cate 8 mil pe luna timp de un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate