zane94 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Si acum sa il citez pe un mare forumist in viatza : " dar tu stii sa mergi descult pe gresie ? " Te-ai infipt cu bicicleta aia cu motor in gard si vrei RS ? poi atun ci eram foarte mic, si nu aveam scuter, si ma credeam prea schumacer, si am crezut ca pot sa merg mai tare si am accelerat la maxim si m-am panicat, da de tunci m-am mai maturizat, oricum la inceput o sa merg prima sapt cu 20, apoi cu 30, apoi cu 40... si tot asa...pana o sa ajung sa nu mai pot scoate mana din gaz cum fac acuma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 poi atun ci eram foarte mic, si nu aveam scuter, si ma credeam prea schumacer, si am crezut ca pot sa merg mai tare si am accelerat la maxim si m-am panicat, da de tunci m-am mai maturizat, oricum la inceput o sa merg prima sapt cu 20, apoi cu 30, apoi cu 40... si tot asa...pana o sa ajung sa nu mai pot scoate mana din gaz cum fac acuma ) tu chiar te crezi ce spui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 ma credeam prea schumacer Schumacher asta merge pe 4 roate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Schumacher asta merge pe 4 roate k sa te tin la curent se da si pe doua ...........si imi pare ca se da bine.. http://www.youtube.com/watch?v=gtCE3IIMo58 poi atun ci eram foarte mic, si nu aveam scuter, si ma credeam prea schumacer, si am crezut ca pot sa merg mai tare si am accelerat la maxim si m-am panicat, da de tunci m-am mai maturizat, oricum la inceput o sa merg prima sapt cu 20, apoi cu 30, apoi cu 40... si tot asa...pana o sa ajung sa nu mai pot scoate mana din gaz cum fac acuma ) nu zic nimic din rautate dar asculta aici si o sa iti dai seama: vechiul proverb: "lauda de sine nu miroase a bine" -asta ii cel mai adevarat aici pe forum , oricat esti sau crezi ca esti ,aici nu apare decat ca si: "inca un prost care se lauda" nimeni nu o sa te creada , sincer nici io nu prea te cred singura dovada k esti mai bun o poti demonstra doar LIVE............sti, ca si un concert: live fara playback..... si daca vrei sa vb imi poti da pm si vb pe mess despre orice vrei tu in legatura cu RS-ul asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 k sa te tin la curent se da si pe doua ...........si imi pare ca se da bine.. http://www.youtube.com/watch?v=gtCE3IIMo58 Stiam . Next ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Stiam . Next ? ma lka chestia cu pana ce o sa ajung sa nu mi pot scoate mana din gaz am glumit, caci cred ca la viteze de peste 100-120 mi-ar fi frica, iar la scuter nu e mare lucru sa ti continuu la maxim deoarece cat poate sa mearga? eu am avut nevoie de vreo jumate de km ca sa prind 80, iar unde stau eu cel mai lung drum drept are 150-200 metri, si abia am prins 70, deci totusi. da hai sa nu umplem topicul cu prostiile astea. imi poate da si mie niste sfaturi cineva pentru a face o alegere cat mai buna cand o sa imi iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 imi poate da si mie niste sfaturi cineva pentru a face o alegere cat mai buna cand o sa imi iau? Nu cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 ma lka chestia cu pana ce o sa ajung sa nu mi pot scoate mana din gaz am glumit, caci cred ca la viteze de peste 100-120 mi-ar fi frica, iar la scuter nu e mare lucru sa ti continuu la maxim deoarece cat poate sa mearga? eu am avut nevoie de vreo jumate de km ca sa prind 80, iar unde stau eu cel mai lung drum drept are 150-200 metri, si abia am prins 70, deci totusi. da hai sa nu umplem topicul cu prostiile astea. imi poate da si mie niste sfaturi cineva pentru a face o alegere cat mai buna cand o sa imi iau? Nu ai terminat visul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 ma lka chestia cu pana ce o sa ajung sa nu mi pot scoate mana din gaz am glumit, caci cred ca la viteze de peste 100-120 mi-ar fi frica, iar la scuter nu e mare lucru sa ti continuu la maxim deoarece cat poate sa mearga? eu am avut nevoie de vreo jumate de km ca sa prind 80, iar unde stau eu cel mai lung drum drept are 150-200 metri, si abia am prins 70, deci totusi. da hai sa nu umplem topicul cu prostiile astea. imi poate da si mie niste sfaturi cineva pentru a face o alegere cat mai buna cand o sa imi iau? ai auzit de triciclete? sunt foarte bune pentru tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 ai auzit de triciclete? sunt foarte bune pentru tine! iote domne motociclistii lu' peste,cine esti tu sa zici ca nu poate sa mearga pe un rs?sau pe orice alta motocicleta?ai impresia ca trebuie sa fi semi-zeu sa iti iei un motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 iote domne motociclistii lu' peste,cine esti tu sa zici ca nu poate sa mearga pe un rs?sau pe orice alta motocicleta?ai impresia ca trebuie sa fi semi-zeu sa iti iei un motor? S-a infipt cu un Piaggio Si in gard :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 S-a infipt cu un Piaggio Si in gard :-s cu aia numai daca pui picioarele jos te opresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 lasati ma omu in pace.. ) daca el vrea RS lasatil sa-si ea RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 N-avem nimic cu el . Dar asta e botezu` pe subforumu Tineri si Nelinistiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 N-avem nimic cu el . Dar asta e botezu` pe subforumu Tineri si Nelinistiti Si de unde ti-a venit tie ideea ca esti in masura sa oferi botezul aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) ,,iote domne motociclistii lu' peste,cine esti tu sa zici ca nu poate sa mearga pe un rs?sau pe orice alta motocicleta?ai impresia ca trebuie sa fi semi-zeu sa iti iei un motor?" revoltat mai esti... Editat Decembrie 18, 2008 de Tomek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 mare lucru... ca mam busit cu una de aia in gard, aveam vreo 12-13 ani, si m-am panicat... stati calmi ca am mai evoluat in domeniu cu mult fata de atunci...(app... era un piaggio ciao nu si:D) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 (editat) Si de unde ti-a venit tie ideea ca esti in masura sa oferi botezul aici ? Pt ca am patit si eu . Si n-am zis ca sunt in masura . Doar i-am explicat Editat Decembrie 19, 2008 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 mare lucru... ca mam busit cu una de aia in gard, aveam vreo 12-13 ani, si m-am panicat... stati calmi ca am mai evoluat in domeniu cu mult fata de atunci...(app... era un piaggio ciao nu si:D) stai linistit unii de aici nu or cazut nici odata si sunt siguri ca nu o sa cada spre diferenta de exemplu de : Rossi , care ii fraier si mereu asa cam odata pe luna cade ......... stai linistit.... si io mai cad, chiar si cu bicicleta(ma refer chiar la bicicleta) uneori si am prieteni care nu cad aproape deloc .....DE CE?? nu o sa cazi niciodata daca nu incerci ceva nou niciodata........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 stai linistit unii de aici nu or cazut nici odata si sunt siguri ca nu o sa cada spre diferenta de exemplu de : Rossi , care ii fraier si mereu asa cam odata pe luna cade ......... stai linistit.... si io mai cad, chiar si cu bicicleta(ma refer chiar la bicicleta) uneori si am prieteni care nu cad aproape deloc .....DE CE?? nu o sa cazi niciodata daca nu incerci ceva nou niciodata........ Reisarule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 stai linistit unii de aici nu or cazut nici odata si sunt siguri ca nu o sa cada spre diferenta de exemplu de : Rossi , care ii fraier si mereu asa cam odata pe luna cade ......... stai linistit.... si io mai cad, chiar si cu bicicleta(ma refer chiar la bicicleta) uneori si am prieteni care nu cad aproape deloc .....DE CE?? nu o sa cazi niciodata daca nu incerci ceva nou niciodata........ si cam ce incerci tu NOU?tare`s curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 si cam ce incerci tu NOU?tare`s curios modalitati inedite de a te sinucide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Reisarule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 am si eu o intrebare... cred ca e cam stupida, da sunt varza la mecanica, cum se schimba un ambreiaj? la un rs... ca era unu care arata binisor, si zicea ca are nevoie de ambreiaj... si vroia putin... daca e o operatie simpla si fara mecanic si fara prea multi bani de bagat, cred ca as vorbi cu ala poate se baga la un schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 am si eu o intrebare: la united motors rs125 are pretu de 5100 si cv...si acolo zice full power/11kw asta inseamna ca ambele au power valve si cea de 11kw este limitata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate