Lion422 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) de scumpe am auzit dar de seriozitate mai rar sincer... desi parerile sunt impartite... incerc si alte variante... si nu vreau sa astept foarte mult dupa ele... Editat Octombrie 16, 2009 de Lion422 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 de scumpe am auzit dar de seriozitate mai rar sincer... desi parerile sunt impartite... incerc si alte variante... si nu vreau sa astept foarte mult dupa ele... Pai mie mi-a venit comanda de pe o zi pe alta...Am sunat, am cerut piesa de care aveam nevoie ,faceam comanda imediat si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lion422 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 cat e ora de manopera la United stie careva? si site-ul lor nu merge de o vreme sau e de la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 cat e ora de manopera la United stie careva? si site-ul lor nu merge de o vreme sau e de la mine? Am fost eu sa imi iau cablu de ambreiaj si parca am vazut undeva in jur de 57 lei. da nu sunt sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Kta .: si am fugit de garda Kta .: rGn*aLn ALINU: de ce? Kta .: eram la potcoava Kta .: si aveam vreo 130 Kta .: si a venit pe banda 3 sa-mi faca semn sa opresc Kta .: si l-am ocolit si gaz Kta .: trecut rosu ambele semafoare Kta .: si bafta Kta .: da ma Kta .: si era un motor oprit Kta .: un gsxr Kta .: srad Kta .: la radar Kta .: si radea ma Kta .: Kta .: cand am fugit CE tampi e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 ba ma dai de gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (editat) Ba ce tembel esti,o sa ne opreasca astia acuma degeaba...sa ne ia la pl.Oricum imi place despre tine Editat Octombrie 23, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Ba ce tembel esti,o sa ne opreasca astia acuma degeaba...sa ne ia la pl.Oricum imi place despre tine Ce misto e sa ai idoli . Sa ii privesti cu admiratie pt ceea ce fac. Terminatule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Sa mori tu ca kta e idolu meu? Azi am fost la mare,trotinel tu erai ala cu 1000rr si te duceai spre tulcea dinspre cta?Am cazut intr-o curba cu 70 la ora,nu am nimic motoru e si el bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Sa mori tu ca kta e idolu meu? Azi am fost la mare,trotinel tu erai ala cu 1000rr si te duceai spre tulcea dinspre cta?Am cazut intr-o curba cu 70 la ora,nu am nimic motoru e si el bine . Cat de prost esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Ce vrei ma tu?Stii ceva despre incident?Eu doar am spus,daca vrei sa comentezi ceva intreaba-ma cum s-a intamplat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Ce vrei ma tu?Stii ceva despre incident?Eu doar am spus,daca vrei sa comentezi ceva intreaba-ma cum s-a intamplat... Iti zic eu cum s-a intamplat. Ai vrut sa te dai mare reisar, ai intrat tare, n-ai mai stiut ce sa faci si te-ai trezit prin parapeti. Stiu din proprie eSperienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Cam asa,culmea e ca a cazut si unu cu r6 in aceeasi curba cu vreo 5 m mai in spate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Auuu =)) carnagiu, a? E bine ca esti bine. Noi sa fim sanatosi ca restu cumparam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Mie-mi pare mai rau de el,a fost putin speriat si terorizat ca a dat cu capu iar motoru s-a facut destul de urat ca el nu a mai franat...cum dracu sa vada ca eu ma duc..si sa se duca si el? Mai era si unu intre noi care radea dupa aia...Nu regret nimic si sunt bucuros ca-s ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Mie-mi pare mai rau de el,a fost putin speriat si terorizat ca a dat cu capu iar motoru s-a facut destul de urat ca el nu a mai franat...cum dracu sa vada ca eu ma duc..si sa se duca si el? Mai era si unu intre noi care radea dupa aia...Nu regret nimic si sunt bucuros ca-s ok Ai auzit de point fixation? S-a uitat dupa tine si acolo s-a dus. A mai fost un accident acum ceva timp in urma, in care primul motor s-a dus intr-o rapa iar al doilea, care era condus de un incepator s-a dus dupa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 nu cred ca asta a fost,era slab martinez...la dus a ramas foarte tare in spatele meu la curbele alea spre tulcea...faza proasta e ca s-a luat dupa mine a intrat tot tare si pentru ca nu avea experienta pe curbe...s-a dus.Nea victoras de ce nu a cazut cand s-a uitat la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 cei care cad...sunt de 2 tipuri ! ....si tu sigur nu esti printre cei mai buni ) PS: eu mah distrez\:D/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 cei care cad...sunt de 2 tipuri ! ....si tu sigur nu esti printre cei mai buni ) PS: eu mah distrez\:D/ cum spui tu.Distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Pai si tu te lauzi cu cazaturile ?S-ar putea ca data viitoare sa fie dauna totala ..asa e cand nu asculti de la astia mai "mari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) Faza e ca am ascultat .Chivu mi-a zis candva ca in curbe sa pun doar spatele daca este cazul...mai mult de atat nu am fost sfatuit cu privire la incidentul de azi... Nu ma laud,dar le spun aici ca sa nu apara apoi situatii in care chivu sau altii care stiu sa spuna si sa spuneti...ca ma dau bun si nu va spun cazaturile...Oricum nu ma dau bun Editat Octombrie 24, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Faza e ca am ascultat .Chivu mi-a zis candva ca in curbe sa pun doar spatele daca este cazul...mai mult de atat nu am fost sfatuit cu privire la incidentul de azi... Nu ma laud,dar le spun aici ca sa nu apara apoi situatii in care chivu sau altii care stiu sa spuna si sa spuneti...ca ma dau bun si nu va spun cazaturile...Oricum nu ma dau bun Pai chivu are dreptate ..asa se face da asta doar cand esti sigur pe tine si nu apesi ca boul pedala aia pana o rupi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Crezi ca asa am facut?In momentul in care am vazut ca ating cu cizma si tot nu am sanse sa o iau...am pus spatele usor..am vazut ca degeaba si apoi am pus si fata putin si spatele putin mai mult sa nu intru asa tare in parapet...oricum nu pot descrie exact cum s-a intamplat iti dai seama ca in momentul ala cautam doar o solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Crezi ca asa am facut?In momentul in care am vazut ca ating cu cizma si tot nu am sanse sa o iau...am pus spatele usor..am vazut ca degeaba si apoi am pus si fata putin si spatele putin mai mult sa nu intru asa tare in parapet...oricum nu pot descrie exact cum s-a intamplat iti dai seama ca in momentul ala cautam doar o solutie daca atingi cu cizma...e de vina tehnica....varfu pe scaritza plz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 daca atingi cu cizma...e de vina tehnica....varfu pe scaritza plz! exact.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate