Vizitator ALINU Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Nu raspunde,incerc mai tarziu.Daca nu reusesc sa pun semnalizarea la loc...le schimb .Acum prioritare sunt carena si schimbatoru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 ia si cumpara un set de crash paduri :\ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Nu raspunde,incerc mai tarziu.Daca nu reusesc sa pun semnalizarea la loc...le schimb .Acum prioritare sunt carena si schimbatoru... da e foarte adevarat ce spui ma refeream daca ai bani de aruncat pe fereastra sa fie mai frumos rs-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Azi dimineata am vrut sa-mi comand teflon eu si inca 4 sa ne facem crash-paduri...e culmea nu?Mi-a raspuns byson,25 ron doar tija,pedala nu o are.Vopsitu 50 ron,facut crapatura cam 30 iar strikerele..oi vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 da e foarte adevarat ce spui ma refeream daca ai bani de aruncat pe fereastra sa fie mai frumos rs-ul. Ps: zice bine eriksson. Mesaj completat Azi dimineata am vrut sa-mi comand teflon eu si inca 4 sa ne facem crash-paduri...e culmea nu?Mi-a raspuns byson,25 ron doar tija,pedala nu o are.Vopsitu 50 ron,facut crapatura cam 30 iar strikerele..oi vedea. stikere mertan facea,dar stiam ca la motoare de 125 nu vrea sa faca..acuma nustiu,am unu in lista care face stikere dar nustiu cat de serios este,daca vrei iti dau id-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 v-as recomanda sa nu cumparati crash-paduri din comert ca-s proaste.Luati bare de teflon cu diametrul de 120 mm si faceti-va voi.Un amic a cazut cu rs la 80 si nu a patit nimic nici motoru nici crash-padul.Iar alt amic a cazut cu crash-pad cumparat si s-a spart. Mesaj completat Nu ca stiu si eu pe cineva,dar nu stiu pretul inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 v-as recomanda sa nu cumparati crash-paduri din comert ca-s proaste.Luati bare de teflon cu diametrul de 120 mm si faceti-va voi.Un amic a cazut cu rs la 80 si nu a patit nimic nici motoru nici crash-padul.Iar alt amic a cazut cu crash-pad cumparat si s-a spart. Mesaj completat Nu ca stiu si eu pe cineva,dar nu stiu pretul inca. cat fuge rs-ul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Nu i-am dat maxim in jur de 165...eu i-am dat doar 150 dar mai ducea,insa am nevoie de permis...azi vroiam sa-i dau maxim spre vama ca nu e nici dracu si e strada noua...dar uite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Nu i-am dat maxim in jur de 165...eu i-am dat doar 150 dar mai ducea,insa am nevoie de permis...azi vroiam sa-i dau maxim spre vama ca nu e nici dracu si e strada noua...dar uite. ah,lasa ca il faci inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Cam in 3 zile estimez terminarea lucrarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Ti-o iau maine la ciocan, boboc o fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Ti-o iau maine la ciocan, boboc o fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) Ti-o iau maine la ciocan, boboc o fac. Cand vii tu carena o sa fie la vopsitorie...pedala de la schimbator..poti sa o bati cu ciocanu cat vrei ,presimt ca o sa se rupa la indreptare. Editat August 26, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Asta a fost asa ..ca sa nu va mai dati mari reisari pe forum si sa va bagati mintile in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) Asta a fost asa ..ca sa nu va mai dati mari reisari pe forum si sa va bagati mintile in cap. Editat August 27, 2009 de MiCrOb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Nu m-am dat reisar nici pe forum nici pe strada...am cazut de la ceva banal...e singura strada cu linia unita de strada si pe care tre sa treci pprintre linii din cauza masinilor parcate...am evitat-o pana ieri,dar ma duceam la cineva care statea acolo,in fata blocului lui am patit-o.. .Byson are tija aia o da cu 25 ron microb,acum cauta si pedala.Iar cu carena in 2 zile termin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Nu m-am dat reisar nici pe forum nici pe strada...am cazut de la ceva banal...e singura strada cu linia unita de strada si pe care tre sa treci pprintre linii din cauza masinilor parcate...am evitat-o pana ieri,dar ma duceam la cineva care statea acolo,in fata blocului lui am patit-o.. .Byson are tija aia o da cu 25 ron microb,acum cauta si pedala.Iar cu carena in 2 zile termin. Ma eu ti-am mai zis, carena o faci degeaba. Eu as zice s-o mai lasi asa pana te obisnuiesti cu motorul sau pana ii faci niste crash pad-uri mai sanatoase.Ar fi pacat sa dai banii pe carena apoi s-o zgarii iar, mai bine mii dai mie (banii). Cat despre linia de tramvai, cauti scuze degeaba. Braila e impanzina de linii de tramvai bagate si pe strazi cu noroi cat palma, pavaj si ce vrei tu. In loc sa zici ca e linia de vina mai bine ai zice ca ai fost fraier si ai franat pe linia de tramvai, mai era si viteza mica. Oricum sa fii fericit ca ai scapat doar cu asta, daca era pe ploaie pe la 60-70km/h te faceai praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Da,dar e totusi o situatie in care nu am mai fost pus... .O fac ma complet ca noua,din vina mea nu mai cad merg mereu atent,doar daca e din vina altcuiva din trafic,deci mi-o face rca lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Da,dar e totusi o situatie in care nu am mai fost pus... .O fac ma complet ca noua,din vina mea nu mai cad merg mereu atent,doar daca e din vina altcuiva din trafic,deci mi-o face rca lui. inseamna ca esti cel mai bun motociclist din lume..... si fraierul de rossi mai cade .... Dar tu?? cum sa cazi din vina ta??? aaaa am uitat te cheama Alinu' scz dar nu m-am putut abtine.. abia ai inceput sa te dai pe motor ai cazut dintr-o banalitate si esti deja sigur k nu o sa mai cazi din vina ta????????? esti bun ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Du-te tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 OOOO ce ai facut reisare te-ai dezvirginat ??? vai ... dar cum ramane cu NECAZATORU DIN GALATI ??? vezi parerea mea sa nu mergi pe langa dunare sau daca mergi ia-l pe chivu cu tine ca poate se blocheaza acceleratia( NU DIN VINA TA NORMAL CA LA CAT MERGI DE ATENT ) ce draq se poate ?? PS. baieti noi suntem '' prosti '' nu nu avem noi smecheria lui ....... el merge atent si nu are nici o treaba da liniile astea de tramvai draq ce sa faci.... BAFTA CU REPARATIA . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 OOOO ce ai facut reisare te-ai dezvirginat ??? vai ... dar cum ramane cu NECAZATORU DIN GALATI ??? vezi parerea mea sa nu mergi pe langa dunare sau daca mergi ia-l pe chivu cu tine ca poate se blocheaza acceleratia( NU DIN VINA TA NORMAL CA LA CAT MERGI DE ATENT ) ce draq se poate ??PS. baieti noi suntem '' prosti '' nu nu avem noi smecheria lui ....... el merge atent si nu are nici o treaba da liniile astea de tramvai draq ce sa faci.... BAFTA CU REPARATIA . Dezverginat !? @ALinu am uitat sa iti zic, acum esti motociclist, vorba aia nu esti motorist daca nu cazi nici odata, eu inca sunt doar posesor de flashneta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Mi-a placut postu ' asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Nu am niciun regret ca am cazut,azi am mers cu ea care e problema?Carena nu o fac,malsorte am cazut dintr-o chestie banala nu ca nu as fi eu reisar.Vorba lu chivu nu esti motociclist daca nu cazi.Azi am mers toata ziua numa cu pasager si am mers numai in powervalve ,faceam slalom...MALSORTE ia pwla retardule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Bine ca nu ti-a iesit vreo masina parcata in fata ! Se putea lasa cu RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate