Vizitator ALINU Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Gata?Ti-am inchis gura?Esti slab bilute.Am sa va anunt si am sa pun poze,nu este o rusine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Gata?Ti-am inchis gura?Esti slab bilute.Am sa va anunt si am sa pun poze,nu este o rusine. E adevarat ca am dat acel rs,dar mi.am luat altceva(vad ca te intereseaza),tu ai dat 4mii euro sau cat e un rs nou,chiar nu am idee,pentru a invata sa cazi,sa intri in garduri,copaci etc. Mesaj completat Credeam ca ti.ai luat rs125 sa te inveti cu traficul,tu zici ca l.ai luat pentru a invata sa cazi..foarte misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 L-am luat pentru a invata de toate.Ce altceva ti-ai luat pustiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 L-am luat pentru a invata de toate.Ce altceva ti-ai luat pustiu? mai bine ai sta in banca ta... vai de capu` tau cati km are microb si pe ce motoare a mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 (editat) Ti-a cerut cineva parerea despre acest microb infect?Microb zi ma ce motor ai? Editat August 29, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 si daca te face.... sa-i dai cheile la motor ? n-ai pic de respect , hai sterge-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 (editat) Respect fata de el?Da e vrun zeu ma?Un zeu care merge pe bicicleta .Vorbesti de parca ar fi vrun campion... Editat August 29, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 ai picat cu motorul din prima luna.... mi se pare destul de clar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Asa si?Multi au picat asa.Care e problema ta?nu e prima luna. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Respect fata de el?Da e vrun zeu ma?Un zeu care merge pe bicicleta .Vorbesti de parca ar fi vrun campion... cati km am eu pe 2 roti,trebuie sa mai mergi tu destul:* adica in ani Mesaj completat Ti-a cerut cineva parerea despre acest microb infect?Microb zi ma ce motor ai? terminat mai esti. Mesaj completat Respect fata de el?Da e vrun zeu ma?Un zeu care merge pe bicicleta .Vorbesti de parca ar fi vrun campion... Nu.s zeu,se vede ca esti un copac si nu intelegi ce a spus omul.de curiozitate intreb cati km ai pe rs-ul ala?cred ca ai vreo 20 de mii....prea expert esti 8-> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 cati km am eu pe 2 roti,trebuie sa mai mergi tu destul:* adica in ani Mesaj completat terminat mai esti. Mesaj completat Nu.s zeu,se vede ca esti un copac si nu intelegi ce a spus omul.de curiozitate intreb cati km ai pe rs-ul ala?cred ca ai vreo 20 de mii....prea expert esti 8-> da' ai avut tu vreodata combinezon+cizme+casca+manusi si permis ) cum a avut el in prima zi cand a iesit ? mai lasa tu kilometrii astia..totul se invata.si nu tre' sa te dai mare , ca rs-ul tau mai mult prin garaj pt poze a stat..ce-ai mai avut?tzr 50?rs50? pL.M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Cam toti sunt tari pe aici, postez cu frica. Toti tari in gura, toti reisari, ai de (cuvant urat) mea duceti-va ma afara si mai plimbati-va cat mai e vacanta ca nu mai iesiti afara cand incepe scoala. Prefer sa nu dau exemple, oricum or sa se simta ei si or sa posteze dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 (editat) Nu.s zeu,se vede ca esti un copac si nu intelegi ce a spus omul.de curiozitate intreb cati km ai pe rs-ul ala?cred ca ai vreo 20 de mii....prea expert esti 8-> Nu am ma nici multi km nici expert nu sunt.Sunt chiar amator. Dar la intrebare tot nu mi-ai raspuns.CE MOTOR TI-AI LUAT?Niciunu?Da-i drumu de aici la biciclete.ro . Editat August 30, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Nu am ma nici multi km nici expert nu sunt.Sunt chiar amator. Dar la intrebare tot nu mi-ai raspuns.CE MOTOR TI-AI LUAT?Niciunu?Da-i drumu de aici la biciclete.ro . acuma am un rs50.probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Pai de ce?Nu esti in stare sa iei carnetu sau de ce plm?Eu oricum nu cred ca ai nimic,atata timp cat esti 20/24 pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Pai de ce?Nu esti in stare sa iei carnetu sau de ce plm?Eu oricum nu cred ca ai nimic,atata timp cat esti 20/24 pe forum. Am fost racit si am stat in casa ,iar acuma e vremea aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 si rs125-u si GSXr-u unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 La vecinu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 intrebare pt posesorii de rs: daca iau aprilia rs modelu de 15 cai de la united motors mi-l delimiteaza aia fara sa modifice talonu ala??..adica mai pot sa o conduc cu a1??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Auzi ma ALINU, baga-ti mintile in cap ! Ti-ai luat RS ca sa cazi cu el "ca nu patesti nimic" si doar cu 600 e periculos? Vezi ca un foarte bun prieten d-al meu a murit pe 125 si nu a fost singurul care sa-si gaseasca sfarsitul pe o motocicleta de capacitate mica... se moare si pe scuter my friend ! Parerea mea este ca esti un mare idiot care nu are ce sa caute pe o motocicleta deoarece te vei sinucide fara sa vrei + nu meriti acea motocicleta daca te doare-n poponeata ca-s sparte carenele. Nu incerca sa ma contrazici, deoarece cum a spus si Microb, cand aveam eu RS, tu admirai pozele care le uploadam eu ! 'ai gea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Da-i drumu si tu de aici ma,care ti-ai luat motor sa agatzi fete. .Tu si cu microb 2 frezati cu placa ce faceti poze funky cu motoru sa puneti pe hai5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) Da-i drumu si tu de aici ma,care ti-ai luat motor sa agatzi fete. .Tu si cu microb 2 frezati cu placa ce faceti poze funky cu motoru sa puneti pe hai5 Tu esti baza! Editat Septembrie 1, 2009 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Din ce gaura ai iesit ma pishatule de-ti permiti tu atatea ? Vezi-ti in plm de drum sa nu te infigi in vreun copac. Daca ne-am intalni pe acelasi traseu, singurul lucru care l-as agata ai fi tu la mijlocul virajului, daca intelegi ce vreau sa spun. Hai marsh away pruncule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate