damager Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Salut, Azi in jurul orei 18:00 am inteles ca un scuter a rupt picioarele unei fete. Nu stiu mai multe despre accident, eram cu masina si nu am putut opri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) SA INTELEG CA ERAI' CU TROLEUL si n urma ta altii cu troleul de aia nu puteati opri si daca ai fost in masina de ce nu ai postat pe sase roti.ro LA revedere! Editat Mai 4, 2010 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaitza07 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 S-a intamplat in fata la "Depozitul de calculatoare". Fetele au coborat din 232 si traversau soseaua. Erau intre sinele de tramvai si motociclistul a luat-o pe una dintre ele si a aruncat-o pana la masinile parcate pe marginea soselei. Motociclistul circula dinspre Piata Sudului spre Brancoveanu. Cred ca ori l-a furat linia de tramvai ori a intrat pe separatoarele alea de plastic. Unii spuneau ca s-ar fi dat inspre fete sa le sperie (erau clasa a8-a). Motociclistul era tanar ( 16-18 ani), n-avea echipament, a dat in fata aceea, s-a dezechilibrat, nu a cazut, nici nu s-a uitat la fata si mergea in continuare spre brancoveanu. S-a intors inapoi, masca ( farul, bordul) atarnau intr-o parte, turometru era blocat la 6.000. Erau un motor de 125 alb... Fata a dat cu capul de asfalt, julita la maini, adidasii sariti din picioare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 editat titlul topicului si sters balacareala inutila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 S-a intamplat in fata la "Depozitul de calculatoare". Fetele au coborat din 232 si traversau soseaua. Nu e trecere de pietoni acolo. In zona sunt 2 treceri: la scoala de politie si la BIG. Daca traversau chiar din statie de la 232, erau la cel putin 100 m de cea mai apropiata trecere. Rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate