Sari la conținut

Accident Bucuresti - Oltenitei - 04.05.2010

damager
 Share

Postări Recomandate

Salut,

Azi in jurul orei 18:00 am inteles ca un scuter a rupt picioarele unei fete.

Nu stiu mai multe despre accident, eram cu masina si nu am putut opri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SA INTELEG CA ERAI' CU TROLEUL si n urma ta altii cu troleul de aia nu puteati opri :huh:

si daca ai fost in masina de ce nu ai postat pe sase roti.ro :cheers:

LA revedere!

Editat de Black_wolf
Link spre comentariu

S-a intamplat in fata la "Depozitul de calculatoare". Fetele au coborat din 232 si traversau soseaua. Erau intre sinele de tramvai si motociclistul a luat-o pe una dintre ele si a aruncat-o pana la masinile parcate pe marginea soselei. Motociclistul circula dinspre Piata Sudului spre Brancoveanu. Cred ca ori l-a furat linia de tramvai ori a intrat pe separatoarele alea de plastic. Unii spuneau ca s-ar fi dat inspre fete sa le sperie (erau clasa a8-a). Motociclistul era tanar ( 16-18 ani), n-avea echipament, a dat in fata aceea, s-a dezechilibrat, nu a cazut, nici nu s-a uitat la fata si mergea in continuare spre brancoveanu. S-a intors inapoi, masca ( farul, bordul) atarnau intr-o parte, turometru era blocat la 6.000. Erau un motor de 125 alb...

Fata a dat cu capul de asfalt, julita la maini, adidasii sariti din picioare...

Link spre comentariu

S-a intamplat in fata la "Depozitul de calculatoare". Fetele au coborat din 232 si traversau soseaua.

Nu e trecere de pietoni acolo. In zona sunt 2 treceri: la scoala de politie si la BIG. Daca traversau chiar din statie de la 232, erau la cel putin 100 m de cea mai apropiata trecere. Rezolvat!

Link spre comentariu