Sari la conținut

Accident Petrom Morarilor - Bucuresti - 04.05.2010


B_Bogdan
 Share

Postări Recomandate

1. zona discontinua permite efectuarea virajului stanga. Daca virajul a fost efectuat cu 10m inainte dupa cum pot aproxima din poze, atunci se aplica. Nu are obligatia soferul sa il efectueze EXACT in locul unde este discontinuu.

Eu tot nu am gasit in regulament prevederea care spune ca marcajul continuu se poate incalca cu 10 metri inainte de a fi discontinuu. Poti sa ma luminezi te rog? Eu traiam ca prostul cu impresia ca se poate trece acolo unde devine discontinuu, asa cum trecerea de pietoni e in limitele desenate pe asfalt (daca e desenata) si nu 10 metri inainte si 10 metri dupa, se opreste la semafor si nu 10 metri dupa, se merge pe partea dreapta a drumului si nu pe dreapta plus 10 metri spre stanga etc. Nu exista tolerante de +/- 10 metri in respectarea marcajelor si indicatoarelor, cel putin nu pana le-ai inventat tu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar kilometraj ai, ca sa recunosti ca ai mers cu 65km/h prin oras, ca sa-l poti intelege si pe cel care a calcat linia continua cu 1cm (exagerez) inainte de a deveni intrerupta?

Am. Am si o motocicleta cu vechime de 23 de ani, ma bucur cand porneste, in fiecare dimineata ;) . Nu sunt un inconstient, te rog nu ma baga in categoria asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Legat de banda continua vs discontinua...

 

Anul trecut am intrat intr-o depasire si m-am reincadrat pe banda fix cand aceasta devenea continua... Eram undeva aproape de Cheia. Politisul se afla la vreo 30-40 metri. Era curba destul de usoara si din acest motiv banda se intrerupea. Politistul vede faza, imi face initial semn sa opresc, dupa care alt semn sa circul, deoarece si-a dat seama ca luase o decizie pripita. Bulversat fiind de gesturile in contradictoriu, tag totusi pe dreapta la 10 metri dupa el, pregatit sa am o discutie ceva mai barbateasca. Il vad ca se apropie si-mi zice zambind ca s-a inselat si ca-si cere scuze, din acest motiv facandu-mi al doilea sem, cel cu "circulati" / "rulati". Eh, uite ca mai exista si politisti in tara asta, nu numai militieni.

 

Acum trageti si voi concluziile. Cumva ramane la aprecierea celui care constata?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...