cezarzanf Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Buna ziua. Doresc sa schimb placutele de frana la Kawa GPZ 500s. Care dintre firmele EBC sau SBS e mai ok la placute de frana? Si care este mai scumpa? Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Buna ziua. Doresc sa schimb placutele de frana la Kawa GPZ 500s. Care dintre firmele EBC sau SBS e mai ok la placute de frana? Si care este mai scumpa? Multumesc frumos. 3 am avut si EBC si SBS pe spate, acelasi indice, diferenta de pret e micuta 15-20 de lei parca, totusi recomand SBS, eu m-am inteles bine cu ele, musca bine si parca au tinut o idee mai mult decat EBC, daca iti iei SBS recomand userul ''TheBreaker'' sau ''consumabile.moto'' aici pe motociclism, e unu si acelasi om ! Bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Eu zic SBS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 eu am acum sbs pe motoreta... si sunt foarte multumit... oricum nici cu ebc nu imi e rusine dar nu am avut sa imi pot da o parere... asa ca eu as alege SBS din nou daca ar fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate