bobica15 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Vrea cineva sa iasa in week-end-ul acesta (8-9 mai) la o tura de cheia siriu ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 chiar ca va fi un uichend nebun, la ce furtuni se anunta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobica15 Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 M-am uitat si vor fi 22 grade! Asadar, cine vrea sa vina cred ca agip otopeni este punctul de intalnire pe la 9:00!! In orice caz am gresit rubrica de postare asa ca voi pune un anunt si la excursii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 nu e locul topicului acesta aici! mutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate