bau-bau Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Iarta-l Doamne ca-i baiat bun... =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 (editat) Rau e pamantul ca-l tine Editat Mai 12, 2010 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Mai 12, 2010 Autor Share Postat Mai 12, 2010 multam fain baieti.......asta e...pe la mine sigur nu va mai trece,macar sa il taxati cum trebuie daca va trece pe la voi sau datii viteza.....ramane la aprecierea voastra...e un simplu sfat ...merge careva la AC/DC ?...pana acum suntem 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_steed Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 (editat) Uite aici o frumoasa poza de la parada! http://www.telegrafonline.ro/popup_galerie.php?idArt=121510 Editat Mai 12, 2010 de ady_steed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Astia-s d-aia cu obrazul gros... vezi sa nu te arda si a doua oara mai bine da-i pe costum preventiv . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOBBYMOTO Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Mersi pentru avertisment. Sincer, trece in fiecare zi prin fata pe la noi, iar acum macar stiu ce ii poate capul. Spor la recuperat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Mai 14, 2010 Autor Share Postat Mai 14, 2010 Astia-s d-aia cu obrazul gros... vezi sa nu te arda si a doua oara mai bine da-i pe costum preventiv . Mesaj completat Mersi pentru avertisment. Sincer, trece in fiecare zi prin fata pe la noi, iar acum macar stiu ce ii poate capul. Spor la recuperat. nu vreau sa mai recuperez nik, fiindca nu imi place tigania.....dar in caz ca trece si pe la voi...plata inainte frate ca la bagaboante...ma repet iar e doar un sfat Mesaj completat fac o paranteza aviz la topicul deschis de badea Zafer cu zx7 alb....mi-a adus electrozi de inox de 2,5...i-am zis sa ii ia inapoi nu am la ce sa ii folosesc(sunt mari ,eu sudez cu inox de 1,6).....mi-a adus intradevar niste piese de gpz de 600 din 91...a zis ca nu are ce face cu ele....i-am specificat ca alea mi le aduce ca vrea el ..daca mi le da bine daca nu iarasi bine imi era indiferent buuun....in alta ordine de idei si dioptrii funduri de sifon sa fii avut la ochi si nu ii puneam un telescop mai sus si unu mai jos la diferenta de 1cm sau cat a zis...in plus de asta....sa presupunem ca i le-am montat asa..,dar cum montam axul la roata in cazul asta de ce nu raspundea la telefon? de ce atunci cand i-am zis pretul a zis ...da frate e super bine...? de ce m-a inbarligat ca a cumparat motoru' din tara...cand el l-a luat de la un tip din cta(care i-am schimbat si lui semeringurile,...e asta nu a mai cazut si i-am montat telescoapele corect de data asta ...nu am mai gresit ca la zafer)....hmmmm si culmea...si lui are sa ii dea bani daaar vaaaaiii ce intamplare....daca nu postai poate era mai bine ca nu intram in amanunte cred ca am scris destul si poate v-ati plictisit de povestea asta you loser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zafy Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Mesaj completat nu vreau sa mai recuperez nik, fiindca nu imi place tigania.....dar in caz ca trece si pe la voi...plata inainte frate ca la bagaboante...ma repet iar e doar un sfat Mesaj completat fac o paranteza aviz la topicul deschis de badea Zafer cu zx7 alb....mi-a adus electrozi de inox de 2,5...i-am zis sa ii ia inapoi nu am la ce sa ii folosesc(sunt mari ,eu sudez cu inox de 1,6).....mi-a adus intradevar niste piese de gpz de 600 din 91...a zis ca nu are ce face cu ele....i-am specificat ca alea mi le aduce ca vrea el ..daca mi le da bine daca nu iarasi bine imi era indiferent buuun....in alta ordine de idei si dioptrii funduri de sifon sa fii avut la ochi si nu ii puneam un telescop mai sus si unu mai jos la diferenta de 1cm sau cat a zis...in plus de asta....sa presupunem ca i le-am montat asa..,dar cum montam axul la roata in cazul asta de ce nu raspundea la telefon? de ce atunci cand i-am zis pretul a zis ...da frate e super bine...? de ce m-a inbarligat ca a cumparat motoru' din tara...cand el l-a luat de la un tip din cta(care i-am schimbat si lui semeringurile,...e asta nu a mai cazut si i-am montat telescoapele corect de data asta ...nu am mai gresit ca la zafer)....hmmmm si culmea...si lui are sa ii dea bani daaar vaaaaiii ce intamplare....daca nu postai poate era mai bine ca nu intram in amanunte cred ca am scris destul si poate v-ati plictisit de povestea asta you loser nu cred ca are rost sa stau sa ma postez aiurea.va intra si baiatul care mi la reparat.si ai sa vezi ca axul furcii din dreapta.acolo unde se prinde sus la imbinare.era pus mai cu 1 cm mai jos.si te-am intrebat de pe atunci dak e ok ca trage dreapta si u ai zis ca nu are cum.eh uite ca din cauza la lucrul asta am cazut..pt mine topicul este inchis..iar 2 nu ti-am zis ca motorul l-am luat din tara.motorul l-am luat de la baiatu care ti l-am adus EU sa ai schimbi semeringurile..si are topic si aici pe site deschis cu numele Revolutie.oricum nu sunt genul de om care sta sa se certe aiurea cu lomea .mai ales ca am si alte probleme pe cap de la accident!asflat uscat la restul si sper sa nu cadeti cum am cazut eu! Mesaj completat nu cred ca are rost sa stau sa ma postez aiurea.va intra si baiatul care mi la reparat.si ai sa vezi ca axul furcii din dreapta.acolo unde se prinde sus la imbinare.era pus mai cu 1 cm mai jos.si te-am intrebat de pe atunci dak e ok ca trage dreapta si u ai zis ca nu are cum.eh uite ca din cauza la lucrul asta am cazut..pt mine topicul este inchis..iar 2 nu ti-am zis ca motorul l-am luat din tara.motorul l-am luat de la baiatu care ti l-am adus EU sa ai schimbi semeringurile..si are topic si aici pe site deschis cu numele Revolutie.oricum nu sunt genul de om care sta sa se certe aiurea cu lomea .mai ales ca am si alte probleme pe cap de la accident!asflat uscat la restul si sper sa nu cadeti cum am cazut eu! TOPIC INCHIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 are carnet de vre`o 3 ani..e baiat bun numai vb`ti aiurea..am vb cu el de niste piese si mi le`a si montat Mesaj completat Nici nu are 20 de ani impliniti si tu imi zici ca are permis de 3 ani? bai...las-o drac` de treaba. Mesaj completat Da ma, dar e baiat bun ))Ba Georgica succes la recuperarea banilor. Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Ce specimene , nici macar nu sunt in stare sa se acopere reciproc. Nu pot sa cred ca stai sa-ti mai bati capul cu asa ceva. Solutiile sunt doua, si sunt simple. Hotaraste pe care vrei sa o adopti. Toatra stima tovarase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia.power Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 (editat) il stiu pe domnu Zafer,si eu i-am dat o pereche de scaritze pe care le-a facut pierdute: "ca stii dom'le ca ma duceam spre facultate si m-a enervat unu cu o masina si m-am dat pe o roata si mi-au cazut de sub sha" in fine,nu i-am zis nimik,am crezut k e baiat simtit da vad k nu,si de ce accident zice el nush k pe data de 10 se plimba cu roaba aia alba care se lauda la baietii din bratianu ca a trecut p langa mn si trotinel cu 310 spre mangalia,(eu nu imi aduc aminte sa ma fii dus cu trotinel si el in mangalia)in fine,daca isi monteaza scaritzele sper sa i se rupa sa ia o gura d asfalt sa vada si el c gust are si poate ii vine mintea la kap. Si inca cva daca astea sunt tobe GPR eu am 3 bilute http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto hmmm,dyno jet? 150 cai? eu cred k el habar n-are ce inseamna dyno jet,pt cun. tale generale dyno jet-ul este un set de jiglere marite asa iar cei 150 de cai cred k sunt raniti,tavaliti,schiopi,si mult prea imbatraniti..... Editat Iunie 12, 2010 de aprilia.power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 (editat) trololololol ce manea de motocicleta ... bat la pariu ca etrierii, bascula si cadru sunt vopsite la pensula auzi tu tobe gpr hahahah Editat Iunie 12, 2010 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 daca autobuzul ala baga 310 eu am mers saptamana trecuta cu 430 ))))))))))) si am auzit de un amic care merge cu 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 (editat) Bagami-as .... in soba lui cu roti ! 310? =)) eu sar frecvent de 475 =))) taran infect ! PS : tevile alea 2 se numesc mai nou GPR? =)) ori ai vrut sa scrii PVC? Editat Iunie 13, 2010 de bau-bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia.power Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 soimu,scz k te intrb,tobele alea "GPR de sub sha pt circuit" sunt facute cumva din teava de irigatii? =)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 soimu,scz k te intrb,tobele alea "GPR de sub sha pt circuit" sunt facute cumva din teava de irigatii? =)))))) )...nu men...asa a vrut el sa ii fac, asa i-am facut....din teava de inox de 42 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Tobe GPR homemade ? Buna asta... 310 pe langa mine? Asta-i si mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Tobe GPR homemade ? Buna asta... 310 pe langa mine? Asta-i si mai buna. de acuma`ncolo sa`ti iasa basinile din cap cu tobele alea GPR da??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 i'auzi ce eftin o da..pierde mult..a dat vro' mie si ceva pe ea..eu n-as dao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 s-a transformat in caterinca topicul asta. Nu contesc mana de lucru a lu' soimu, ci ideea aluia de a gandit tobe d'alea.. designer...fraaaaateeeeeeee Akrapovic - top-quality exhaust, din teava de irigatii =)) =)) =)), mai bine punea o toba finala de dacie 1310 sub sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Asta nu e cosciugul ala de motor pe care a murit baiatul ala anul trecut? Ma bazez pe faptul ca am vazut un lexus al unei persoane cunoscute in poza de pe bikeshop si cam stiu zona din care ar putea fi si etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate