Mihai_GSX Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) In lipsa de ocupatie ... facem si noi cum putem timpul sa treaca mai repede ... Enjoy ! Editat Mai 10, 2010 de Mihai_GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Poate-s io cam in varsta...da cred ca umor inseamna altceva. Asta putea fi omor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=E6UhNIwnwO8 umor din aceeasi categorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 In lipsa de ocupatie ... facem si noi cum putem timpul sa treaca mai repede ... Enjoy ! http://www.youtube.com/watch?v=E6UhNIwnwO8 umor din aceeasi categorie cred ca mi-a pierit simtul umorului. trebuia sa fie ceva funny chestia asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 cred ca mi-a pierit simtul umorului. trebuia sa fie ceva funny chestia asta ? e fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Poate-s io cam in varsta...da cred ca umor inseamna altceva. Asta putea fi omor... probabil esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 e fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Hhaha hai ca e funny Dar aiurea rider, nici macar nu pune genunchiul jos in viraje. De cateva ori ma gandeam: poate intra naibii intr-un stalp. Vorba unui prieten, ar fi misto o chestie de genu dar liniute cu mai multe motoare, de se lovesc carucioarele intre ele ca masinutele din parcurile de distractii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi_soprano Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 E blindat din cap pana in picioare si vai ce sa ne mai...pe noi ca pateste ceva.Mie imi place,mi se pare foarte tare videoclipu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioidrace Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 nu sunteti sanatosi da cascadoru de ocazie nu avea manusi ..nu ca ar fi patit ceva la viteza aia astronomika. data viitoare incercati cu doua:)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimii Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 prea tare:)))))) asfalt uscat pentru cel din caruciorul de cumparaturi:)) avea si casca:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate