minidv Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 benzina cea mai buna este "gazolina" nu benzina cea mai buna este benzina ieftina....dupa capul meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 vai.....eu bag omw suppper 300 chiar sare motorul in aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Vino la Buftea si minuneaza-te! Exista benzina CU Pb si inca se vinde in draci la dacistii batrani!Cand am timp o sa fac si o poza. interesant... dar de unde o cumpara cei de la benzinarie... ca daca in benzinariile petrom sau rompetrol nu au, banuiesc ca nu-i facuta pe la rafinariile romanesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Deci pana la urma din cate am citit cea mai buna firma ar fi Petrom insa inca nu m-am convins care e diferenta intre cea de 95(em vazut ca sunt 2 tipuri-pe una scrie eco ...si pe cealalta scrie ..fara plumb) si 99 sau ce tipuri mai au ei. As incerca sa bag si eu un tip care sa se consume mai greu nu vreau neaparat super putere mai ales ca al meu e limitat la 50 ( Gilera Runner de 50 cc). As vrea un tip de benzina care sa ii fie bine motorului nu una care sa ii dauneze in timp sau sa ii creasca artificial performantele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 deci pana la urma? Eco PREMIUM sau Fara PLUMB bag ? sa fie din cauza ca timp de un an am bagat tot numai premium, faptul k acuma imi mananca bujiile??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Aveti idee de ce mi se termina asa de repede benzina si ce as putea sa fac sa consume mai putin(gilera runner-top speed 45-50).De mentionat ca nu doresc performante ridicate de la el ci doar sa aiba un consum ceva mai mic(ultima oara am alimentat de la Petrom -95 fara plumb). Astept pareri , sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Aveti idee de ce mi se termina asa de repede benzina si ce as putea sa fac sa consume mai putin(gilera runner-top speed 45-50).De mentionat ca nu doresc performante ridicate de la el ci doar sa aiba un consum ceva mai mic(ultima oara am alimentat de la Petrom -95 fara plumb). Astept pareri , sugestii Eu zic sa incerci sa mergi pe langa el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 @amirc E limitat scooterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 @amirc E limitat scooterul? zicea undeva in alt topic ca ii este limitat la 50 km/h. limitarea nu inseamna neaparat un consum mai mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 zicea undeva in alt topic ca ii este limitat la 50 km/h. limitarea nu inseamna neaparat un consum mai mic. Dar delimitarea inseamna un consum mai mic. Daca il are limitat si merge cu 45 km/h consuma la fel de mult ca si cand ar fi delimitat si ar merge cu el cu 70 km/h(sau cat o prinde delimitat), sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Dar delimitarea inseamna un consum mai mic. Daca il are limitat si merge cu 45 km/h consuma la fel de mult ca si cand ar fi delimitat si ar merge cu el cu 70 km/h(sau cat o prinde delimitat), sau? acelasi consum nu cred ca ar fi... poate cam cu 0,5% - 1% mai mult decat limitat... dar difera timpul deplasarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate