Sari la conținut

Accident 13.05.2010 / Sos. Industriilor ( cartier 23 August)


SDS
 Share

Postări Recomandate

Cunosc zona si e foarte periculoasa.Ies ciori de pe stradute care nu au nici o treaba cu regulile de circulatie iar de pietoni nu mai zic.Dupa parerea mea e o zona de <80 km/h.

 

Zi cu ghinion, insanatosire grabnica

 

Zona de <80km/h?! Poate vrei sa zici zona de <50km/h, fiindca e in localitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt SOTIA lui Silviu,am citit ce s-a scris pe forum.Nu stie nimeni prin ce trece Silviu si toata familia.Asa ca am rugamintea sa discutati legat de sanatatea lui si starea in care se afla,doar daca sunteti bine informati (nu gen,am vb cu sotia lui etc).Persoanele care au fost alaturi de noi si sunt in continuare alaturi de el nu au scris asemenea ineptii!!!Eu am avut telefoanele deschise si absolut oricine m-a sunat am dat informatiile exact asa cum se intampla in momentul respectiv.

Starea lui Silviu este urmatoarea:a fost constient din momentul impactului si pana in momentul de fata,mana si piciorul stang fracturate,colaona are ceva probleme mai deosebite(nu este atins nici un nerv,deci nu este paralizat),coastele (10)sunt fracturate.

Ca sfat, va pot spune din proprie experienta(sper sa nu aveti parte de asa ceva)nu ajungeti la Sp.Pantelimon,medici mai incompetenti ca acolo nu am intalnit,a scapat si de acest hop,ca nu a ramas cu traume mai grave decat avea(cand a ajuns la spital,nu i-au facut imediat tomografia,s-au apucat sa ii faca rahianestezie si l-au ridicat de 2 ori in fund,ceea ce se numeste malpraxis!!).

Este la Municipal,este mult mai bine,medicii sunt super ok.

 

Va tin la curent,atat cat imi permite timpul,cu sanatatea si evolutia lui.

 

A devenit un obicei cam macabru, ce-i drept, ca orice topic de la aceasta rubrica sa se transforme in circ dar ar fi pacat sa pui la suflet ce scrie pe aici deoarece multi se aprind repede in fata monitorului dar in viata reala nu mai sunt asa critici. Oricum iti doresc tarie de caracter sa treci peste toate si sa poti fi un sprijin de nadejde sotului tau; deasemenea ii urez si lui multa sanatate si recuperare cat mai usoara si mai rapida. Dumnezeu sa va pazeasca.

Editat de Jorj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iti dai seama ce ineptie ai spus!? exista doua posibilitati sa nu blochezi spatele: daca motocicleta are CBS (si tot se blocheaza la viteza mica) sau daca are ABS. Niciunul din sistemele mai sus mentionate nu se gasesc in dotarile CBR 600 RR 2007-2008 si nici mai devreme.

 

la viteza mare daca nu apesi ca taranu nu se blocheaza spatele... te poti ajuta de frana spate ! poate doar daca ai nr de DB iti da blue screen :D)

Editat de christian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce-mi plac mie vitejii care isi dau cu parerea cu atata ardoare de reactia perfecta in secunda in care nu-ti vine sa crezi cum de la o plimbare sau deplasare de rutina esti pus fata in fata cu accidentul si constientizezi ca nu ai cale de scapare.

Nu-l cunosc pe baiatul asta ii urez multa sanatate si sa-i multumeasca lui Dumnezeu ca a scapat pentru ca la cum vad masina accidentata, daca era un SUV ar fi avut probleme teribile.

Unii vorbesc de parca trec zi de zi prin asa ceva si au moralul de fier si de otel, si asta nu numai pe acest topic.

Toti mergem mai tare si mai incet, dar un lucru e sigur, la stilul la care se merge in tara asta orice se poate intampla, numai paranoia si norocul previn accidentele.

 

Ca sfat, sa va faceti singuri o statistica, ce numar de accelerari versus numar de franari bruste aveti pe zi.

Chestia asta ar trebui sa dea de gandit si unii sa-si schimbe stilul de mers sau sa exerseze manevra care se afla in minoritate.

Editat de Dogg
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...