Dane_Bad Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Cu ultimele puteri pun 2-3 poze care am apucat sa le fac,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vavi_climber Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Buna In tura de sambata am avut ocazia sa cantam la foc de tabara. aici este linkul A fost vreme buna si voie mare. O zi buna, Razvan Mesaj completat Buna Aici sunt poze de la focul de tabara http://www.photoblog.com/lauramuresan/2010/11/07/ignite.html Doamne ajuta, Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Razvane , toata stima ! Cred ca astea sunt filmulete on topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) poate ultima tura anul asta Editat Noiembrie 8, 2010 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 sper sa nu vada Alexandru fumul ala, un nou tip de combustibil pe baza de oloi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Este frumoasa padurea toamna ,ies in evidenta "chesti interesante" ce nu se observa vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vavi_climber Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Multumesc pentru onoruri Sper sa ne vedem la o tura cat mai este cald sa simtim caldura motoarelor. nu credeam ca o sa ajung o asa vedeta,m-ai facut sa rosesc o seara buna , Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 in weekend vor fi 16-17*C si soare ardem un deal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2010 SALUT!!!! CINE ARE CHEF DE O IESIRE MIINE ? ASTEPT PROPUNERI PT. TRASEU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 SALUT!!!! CINE ARE CHEF DE O IESIRE MIINE ? ASTEPT PROPUNERI PT. TRASEU Hai la un mic enduro prin padurile fagetului etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Hai la un mic enduro prin padurile fagetului etc.... Am fost azi. Aluneca dar e superb! Nu ne mai dadeam dusi. Deja era aproape noapte si noi mai mergeam la inca o urcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Normal! Ar merge o slana cu ceapa DUminica pe ceva deal. Ne mai gandim sa vedem care ii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Noiembrie 13, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2010 Hai la un mic enduro prin padurile fagetului etc.... m-as da si in faget dar motoru e la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 (editat) m-as da si in faget dar motoru e la munte .....te-ai scos imi fac pana pe spate si cred ca ies umpic Editat Noiembrie 13, 2010 de radautrust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Normal! Ar merge o slana cu ceapa DUminica pe ceva deal. Ne mai gandim sa vedem care ii. sunt pentru, propuneti un traseu si o ora decenta si gata vin ....ceva of road multtttt vreauuuuu si pe unde nu am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 .....te-ai scos imi fac pana pe spate si cred ca ies umpic ne tot ameninti ca iti faci pana aia de cand erau 30 de grade....?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 sunt pentru, propuneti un traseu si o ora decenta si gata vin ....ceva of road multtttt vreauuuuu si pe unde nu am fost Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 tradare tradare ....de 3 ori tradare asa ca plec si io amu noaptea la munte dupa gasca mea ...asa ca maine nu mai ies nicari ca sunt gata iesit la smida ....paaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 PE LA 12 O SCURTA IESIRE .ZONA MICESTI REMETEA SUS CREASTA SECUIULUI???O CIORBA CALDA LA CABANA BURU CU POVESTI PESCARESTI??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 PE LA 12 O SCURTA IESIRE .ZONA MICESTI REMETEA SUS CREASTA SECUIULUI???O CIORBA CALDA LA CABANA BURU CU POVESTI PESCARESTI??? Suna bine prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 a fi neaparat sa imi iau niste roti cu crampoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bva Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 PE LA 12 O SCURTA IESIRE .ZONA MICESTI REMETEA SUS CREASTA SECUIULUI???O CIORBA CALDA LA CABANA BURU CU POVESTI PESCARESTI??? loc de intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 a fi neaparat sa imi iau niste roti cu crampoane exista o combinatie si pe asfalt... . ;a 12 sub podul trefla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate