Serj Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Ma antrenez Kiki...ma antrenez. Ti-am zis sa nu pui filmul asta cu noi pe forum, acuma o sa stie paznicii de la Polus cine a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 La Belis sau la Fantanele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 La Belis sau la Fantanele? Nici una nici alta..e un wallpaper cu care am dat UP topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Martie 3, 2011 Autor Share Postat Martie 3, 2011 noua achizitie a lu nepotu asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 noua achizitie a lu nepotu asfalt uscat da pozele unde is? Mesaj completat noua achizitie a lui nepotu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 incercam , sper ca in 2011 sa am mult mai multe poze care sa le pot combina :laugh: cred ca o sa le combini tot pe alea de anu trecut acu ca nu mai ai abecedar Sambata (daca nu ploua) la ora 10-11 sub trefla Cluj, Tarnita, Marisel, Crucea lui Iancu (prajeala de rigoare), Belis, Risca, Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 daca maine nu ploua,vineri fac asigurarea,vineri seara ii facx revizia si sambata is si eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 (editat) daca maine nu ploua,vineri fac asigurarea,vineri seara ii facx revizia si sambata is si eu prezent Sambata prezent si eu Cu gandul :laugh: Editat Martie 16, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Sambata (daca nu ploua) la ora 10-11 sub treflaCluj, Tarnita, Marisel, Crucea lui Iancu (prajeala de rigoare), Belis, Risca, Cluj nu stiu daca o sa aveti noroc de vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 cred ca o sa le combini tot pe alea de anu trecut acu ca nu mai ai abecedar Sambata (daca nu ploua) la ora 10-11 sub trefla Cluj, Tarnita, Marisel, Crucea lui Iancu (prajeala de rigoare), Belis, Risca, Cluj Tradatorilor , iar mergeti sambata cand eu lucrez Sa aveti vreme faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 (editat) Tradatorilor , iar mergeti sambata cand eu lucrez Sa aveti vreme faina La cum se anunta VREMEA, cred ca o lasam pe sambata viitoare Editat Martie 17, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 La cum se anunta VREMEA, cred ca o lasam pe sambata viitoare :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Ieri am fost cu Florin si Andrei pana la Rachitele sa vedem locatia pt intalnirea transalpistilor de anul acesta, ultimii 5 km au fost o adevarata aventura pe gheata Enjoy mai multe POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Ieri am fost cu Florin si Andrei pana la Rachitele sa vedem locatia pt intalnirea transalpistilor de anul acesta, ultimii 5 km au fost o adevarata aventura pe gheata Enjoy mai multe POZE Transalp on ice , faine poze , frumoasa locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 (editat) Capra..ce-i cu poza cu capra ? De unde a aparut capra ? Editat Martie 19, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 no v-am zis eu,ca e popa,dar voi nu,ca BATMAN,BATMAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Capra..ce-i cu poza cu capra ? De unde a aparut capra ? Da' asta-ti place? Aceeasi. ...si nu e capra, ca-i tzap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Da' asta-ti place? Aceeasi....si nu e capra, ca-i tzap! Da de unde sti tu ca-i tap l-ai cautat la oute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 unde-s puturosii? ...MA APUC DE DUKE SA MI-L PREGATESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Tu vorbesti Patrocle? Ca de 8 luni de zile nu esti in stare sa iti faci pana la SX ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Tu vorbesti Patrocle?Ca de 8 luni de zile nu esti in stare sa iti faci pana la SX ? ...taci ma poat ete aude cineva/////// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 cred ca o sa le combini tot pe alea de anu trecut acu ca nu mai ai abecedar Sambata (daca nu ploua) la ora 10-11 sub trefla Cluj, Tarnita, Marisel, Crucea lui Iancu (prajeala de rigoare), Belis, Risca, Cluj am fost certat,UP pt traseul asta pt ziua de sambata,cu mici,carne,carnati,slana sau ce mai vreti sa frigeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Radule...cate carari ai vazut aseara pe drumul spre casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 am fost certat,UP pt traseul asta pt ziua de sambata,cu mici,carne,carnati,slana sau ce mai vreti sa frigeti baa da voi nu stiti ca, clasa muncitoare mai lucra si sambata sau la voi ii criza ...ce drag duminica ii zi de lucru sau ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate