Insomniac Jazz Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Omul asta nu prea are treaba cu Enduro / Touring ... dar Adventure, pff ... cred ca-i nebun! see the link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 http://stirileprotv.ro/stiri/ardeal/nebunie-pe-doua-roti-si-au-turat-motoarele-pe-un-lac-inghetat.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 Felicitari!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Aici n'am fost io.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) Aici n'am fost io.... vine primavara sunt semne clare daca te uiti pe geam , eu i-ti dorec sa mergi stiu ca te atrage frumos oricum Editat Februarie 15, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpina_b1 Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 (editat) super tare, merita bagate cuie , distractie maxima garantata Editat Februarie 16, 2012 de alpina_b1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Aici n'am fost io.... asta nu e distractie .... e idiotenie, sa iti risti viata pentru extrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpina_b1 Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 http://stirileprotv.ro/stiri/ardeal/nebunie-pe-doua-roti-si-au-turat-motoarele-pe-un-lac-inghetat.html eu ma refeream la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Sambata asta o ard pe deal, nu mai pot ! Butelcuta cu doi detzi de vin fiert, o slana si o ciapa si deschid sezonul...meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Yzule , eu cred k week-endu asta o sa zic pas ........ ii prea mare zapada ... daca vreau partie , apoi scot sania nicidecum moto ... oricum dau eu o bere daca ieshi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Salutari! Are cineva set de sidecase-uri sau un topcase motodetail? asa ceva: sunt de calitate ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Salutari! Are cineva set de sidecase-uri sau un topcase motodetail? asa ceva: sunt de calitate ok? Fairplaybiker si Vlady_80 au avut, ei iti vor da detalii, mie unu imi plac mai mult fiindca sunt aerodinamice si usoare fata de lazile alea patrate de fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Fairplaybiker si Vlady_80 au avut, ei iti vor da detalii, mie unu imi plac mai mult fiindca sunt aerodinamice si usoare fata de lazile alea patrate de fier intreb pentru ca ma bate foarte tare gandul sa-mi iau set de sidecase-uri si topcase. am gasit pe louis la 60 de euro bucata si mi se pare ca e un pret foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Salut! Iese careva maine pe deal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Salut! Iese careva maine pe deal? Aici nu prea se iese pe dealuri.Incearca la enduristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 (editat) Salutari! Are cineva set de sidecase-uri sau un topcase motodetail? asa ceva: sunt de calitate ok? Buna Lazy , eu am avut astfel de genti 3 bucati , unul l-am luat de nou iar 2 second . Nu sunt cele mai bune dar nici cele mai rele , spatioase , usor de montat demontat raportul pret calitate este ok eu zic ca merita daca ar fi sa aleg din nou ceva ieftin astea ar fi Editat Martie 10, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 ca pentru un buget de student de ce l-ai legat pe cele laterale asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 ca pentru un buget de student de ce l-ai legat pe cele laterale asa? Pentru buget de student sunt mai mult decat ok !! parerea mea , sunt legate pt un plus de siguranta sa nu patesc asa http://www.youtube.com/watch?v=SboCAsNUU7Q&list=FLtRGntw_6lV_tjHUyRqXnuA&index=2&feature=plpp_video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Pentru buget de student sunt mai mult decat ok !! parerea mea , sunt legate pt un plus de siguranta sa nu patesc asa http://www.youtube.com/watch?v=SboCAsNUU7Q&list=FLtRGntw_6lV_tjHUyRqXnuA&index=2&feature=plpp_video BMW - cel putzin la off road , sucks ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANTOS Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 BMW - cel putzin la off road , sucks ... Depinde de piesa intre Șa si Ghidon http://www.youtube.com/watch?v=ClDiCbBwk54 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 BMW - cel putzin la off road , sucks ... ma da tu cate ai incercat ,nu exagera ca nu ai dreptate Duminica se anunta grade multe cu plus, intentionez sa-l scot pe EL MAGNIFICO din amorteala. Ceva amatori de o plimbarica ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Ceva amatori de o plimbarica ??? Eu vreau sa ies si Dan zicea la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Eu vreau sa ies si Dan zicea la fel. na bun, unde mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 na bun, unde mergem? Aceasi chestie ne intrebam si noi Ma gandesc ca undeva unde se ajunge pe asfalt european ca sa nu ne rupem gatul. Dupa o iarna ca asta nisipul si pietrisul sunt din abudenta pe drumurile secundare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 As sugera Cetatea de la Bologa ~60km dus, dupa Hodin cam la 5km facem stanga si de acolo intrebam bastinasii Ar mai fi Huda lui Papara ~85km dus, din Truda spre Campeni, in Salciua de Jos o luam inspre satul Sub Piatra Sau Baisoara 60km dus, cu oprire (obligatorie) la intoarcere la Savadisla la papanasi (s-au scumpit intre timp) Sau orice alte idei sunt binevenite, plecarea sa fie zic eu la 11 ca sa ne intoarcem pe la 16 cat inca e cald. Iuhu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate