vlady_80 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) L-a plimbat cu duba dar iese weekendu asta i-si face asigurare ? poate mergem pana la Alba la miting ? daca nu este cumva prea departe Editat Mai 14, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) i-si face asigurare ? poate mergem pana la Alba la miting ? daca nu este cumva prea departe mey, tu nu pricepi ca "isi" se scrie legat? Editat Mai 14, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) mey, tu nu pricepi ca "isi" se scrie legat? bine deci isilegat face asigurarea? poate mergem la Alba la miting, un prilej bun penrtu o plimbare, asta daca nu este prea departe :cheers:deci cine se baga Editat Mai 14, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 mey, tu nu pricepi ca "isi" se scrie legat? de unde nu-i,nici Dumnezeu nu cere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) de unde nu-i,nici Dumnezeu nu cere na bun astea fiind zise, marsaluim sambata au ba ? amatori ? Editat Mai 14, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 na bun astea fiind zise, marsaluim sambata au ba ? amatori ? Dar la ce ora este mitingul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Dar la ce ora este mitingul ? 13.3o /index.php?/topic/677815-mars-pentru-constientizare-in-trafic/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Duminica 20.05 propun o tura la Poiana Narciselor cu plecare din OMV Turzii la 9-9.15.Cluj-Teius-Intregalde-Mogos-Poiana Narciselor-Bucium-Detunata-Gura Corni-expluatarea Rosia Poieni-Valea Ariesului-Baisoara-Salicea-Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Duminica 20.05 propun o tura la Poiana Narciselor cu plecare din OMV Turzii la 9-9.15.Cluj-Teius-Intregalde-Mogos-Poiana Narciselor-Bucium-Detunata-Gura Corni-expluatarea Rosia Poieni-Valea Ariesului-Baisoara-Salicea-Cluj. Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Incerc sa ajung si eu.Merita sa faci traseul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Incerc sa ajung si eu.Merita sa faci traseul asta Deci per total traseul e udneva la 250 km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Deci per total traseul e udneva la 250 km ? mia mi-au iesit 300 km http://g.co/maps/apvnh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Duminica 20.05 propun o tura la Poiana Narciselor cu plecare din OMV Turzii la 9-9.15.Cluj-Teius-Intregalde-Mogos-Poiana Narciselor-Bucium-Detunata-Gura Corni-expluatarea Rosia Poieni-Valea Ariesului-Baisoara-Salicea-Cluj. Ai idee cum e drumul pe portiunea de traseu dintre Teius si Rosia Montana ? Oare a mere si stromu meu pe acolo fara sa lesine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Ai idee cum e drumul pe portiunea de traseu dintre Teius si Rosia Montana ? Oare a mere si stromu meu pe acolo fara sa lesine ? categoric nu vad de ce nu ar merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 (editat) Ai idee cum e drumul pe portiunea de traseu dintre Teius si Rosia Montana ? Oare a mere si stromu meu pe acolo fara sa lesine ? Da-i o pastila impotriva raului de miscare si va fi ok Normal ca merge, e V-Strom Editat Mai 16, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Da-i o pastila impotriva raului de miscare si va fi ok Normal ca merge, e V-Strom ) super tare filmuletzul . Una peste alta probabil am sa vin si eu.Va rog sa lasati scris daca apar alte modificari sa nu fiu prezent la 9 in benzinarie degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Ai idee cum e drumul pe portiunea de traseu dintre Teius si Rosia Montana ? Oare a mere si stromu meu pe acolo fara sa lesine ? Este drum neasfaltat dar nu e chiar dezastru. Daca mere GS-ul a mere si v-stromul. Mai rau e de astia cu transalpurile ca-s rare benzinariile. Accesul in poiana narciselor are o portiune mai rea, in sensul ca mai sunt si ceva pietre p-acolo. dar e scurta. De lesinat n-o sa-ti lesine. Va trebui totusi sa-l speli dupa ce ne intoarcem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Este drum neasfaltat dar nu e chiar dezastru. Daca mere GS-ul a mere si v-stromul. Mai rau e de astia cu transalpurile ca-s rare benzinariile. Accesul in poiana narciselor are o portiune mai rea, in sensul ca mai sunt si ceva pietre p-acolo. dar e scurta. De lesinat n-o sa-ti lesine. Va trebui totusi sa-l speli dupa ce ne intoarcem. Lasa ca are bavaria rezervor mare,incape si ptr restu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Lasa ca are bavaria rezervor mare,incape si ptr restu ) 2 litri in plus nu fac diferenta la alimentari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Hop si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 (editat) Este drum neasfaltat dar nu e chiar dezastru. Daca mere GS-ul a mere si v-stromul. Mai rau e de astia cu transalpurile ca-s rare benzinariile. Accesul in poiana narciselor are o portiune mai rea, in sensul ca mai sunt si ceva pietre p-acolo. dar e scurta. De lesinat n-o sa-ti lesine. Va trebui totusi sa-l speli dupa ce ne intoarcem. : da mare difernta intre 20 si 22 , linistit merge si v-stomul Editat Mai 17, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Faina tura! Si o completeaza fericit pe cea de la Rosia Montana cind nu am mai avut timp sa mergem si la Rosia Poieni, zona afectata deja de urmarile mineritului neplanificat sub aspect ecologic. Din pacate nu pot sa particip, ca prea am abuzat de libertate in ultimul timp si mai e de lucru si pe linga casa. .Sa faceti multe poze si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Faina tura! Si o completeaza fericit pe cea de la Rosia Montana cind nu am mai avut timp sa mergem si la Rosia Poieni, zona afectata deja de urmarile mineritului neplanificat sub aspect ecologic. Din pacate nu pot sa particip, ca prea am abuzat de libertate in ultimul timp si mai e de lucru si pe linga casa. .Sa faceti multe poze si drum bun! Multumim de urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Poza de saptamana trecuta. Deci cien se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Poza de saptamana trecuta. Deci cien se mai baga? Deci sa inteleg ca si tu vi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate