vlady_80 Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Poza de anul trecut. unde-i facuta poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 (editat) Poza de anul trecut. Stiu si eu de "problema" asta din poza. Dar eu nu pot pune poze ca era noapte si nu se vedea nimic. Daca v-ati intors, ati facut o alegere inspirata. Eu m-am bagat sa trec peste groapa si am ramas "impotmolit", dar au venit ajutoare de la Cluj si pe la 2 noaptea am iesit de acolo. Nu vreau sa-ti spun cat de aproape am fost sa plonjez in groapa aia, ca era noapte si nu era semnalizata si mergeam si tare. Singurul lucru care m-a facut sa franez la timp, a fost o sarma de pe drum, care m-a facut sa-mi pun semne de intrebare, si asa am oprit la 2 m de groapa. Altfel, as fi cazut in ea. Oricum, chiar daca nu puteti trece, urcarea pana la Agris...merita. "Succesuri" Poly! is curios daca puteti trece. Editat Mai 19, 2012 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 pana la urma care este traseul de maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 (editat) Stiu si eu de "problema" asta din poza. Dar eu nu pot pune poze ca era noapte si nu se vedea nimic. Daca v-ati intors, ati facut o alegere inspirata. Eu m-am bagat sa trec peste groapa si am ramas "impotmolit", dar au venit ajutoare de la Cluj si pe la 2 noaptea am iesit de acolo. Nu vreau sa-ti spun cat de aproape am fost sa plonjez in groapa aia, ca era noapte si nu era semnalizata si mergeam si tare. Singurul lucru care m-a facut sa franez la timp, a fost o sarma de pe drum, care m-a facut sa-mi pun semne de intrebare, si asa am oprit la 2 m de groapa. Altfel, as fi cazut in ea. Oricum, chiar daca nu puteti trece, urcarea pana la Agris...merita. "Succesuri" Poly! is curios daca puteti trece. Nu mai este ruptura,s-a reparat.Noi am cobarat in groapa si am urcat prin alta parte dar, tot n-am scapat de impotmoleala. Deci maine la 9-9:15 OMV Calea Turzii? Editat Mai 19, 2012 de Poly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Bine oameni,ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Bine oameni,ne vedem maine si eu prezent cu 25 academic , sper sa nu intarziu ca mi-am angajat trezitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 SE mai merge chiar dac e inorat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 SE mai merge chiar dac e inorat? Nu cred sa fie o problema asta.Eu oricum ma prezint la OMV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 SE mai merge chiar dac e inorat? vreme de cacaooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 DAR SE MAI MERGE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 DAR SE MAI MERGE? da da Danut am vb merge Poly merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Nu cred sa fie o problema asta.Eu oricum ma prezint la OMV. Me2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Me2 bine si restul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 bine si restul ? Restul nu-s pe net cred,da aia nu mai zice nimeni nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Am ajuns cu bine , Super tura super colegi de drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Am ajuns cu bine , Super tura super colegi de drum... si eu si eu, asteptam pozele putin mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 (editat) Pozasu de servici. Editat Mai 20, 2012 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 (editat) faina tura ....poate un pic prea putin noroi aventura continua Editat Mai 20, 2012 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Si de la mine Kilometrajul meu imi arata 320 de km facuti insa am roata de 18 iar melcul este ptr 21 de inch deci imi arata mai mult,voua cat va arata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Bravos generatie! Faina tura!caprioare, coclauri si pina la urma tocmai cind pierdusem speranta, am vazut chiar si narcisele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 (editat) faina tura ....poate un pic prea putin noroi Mda, dar ursoaicei mele incaltata cu Anakee nu i-a placut deloc noroiul, drept pt care m-a pus capra Rad de unu singur cand imi amintesc cum am vrut sa schimb fagasul de noroi si in secunda 2 stateam in patru labe muscand din tarana si cu ursoaica lesinata langa mine. Noroc cu Andrei care ne-a resuscitat si am plecat mai departe Editat Mai 20, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Si de la mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 (editat) :cheers: Editat Mai 20, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fura Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Faina tura, faini oameni, ma bucur ca m-am aventurat cu voi! Am si eu ceva poze, dar habar n-am cum sa le pun ... poate imi explica careva... (sau poate imi iese...) Dane, lasa ca si eu am picat ca musca dupa tine...noroc cu Andrei care m-o pus pe picioare Atti, te-am mai asteptat si la iesirea din Luna inca vreo 5 minute, dar nu am mai putut sta... sper ca ai ajuns cu bine si nu te superi. Pana la urmatoarea aventura, odihna placuta pt toti, Laci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 FELICITARI!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate