fairplaybiker Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 (editat) wekendul trecut colibita si pasul tihuta ....... monstrul din colibita poze spion cu ultimul model dacia Editat Iulie 10, 2012 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Foarte tari pozele. Bafta Mishule !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 e tare el serpentes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Pozasu de servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Pozasu de servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 (editat) Filmasu de servici Editat Iulie 27, 2012 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 putina plimbare nu strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 www.transalp.ro vineri la 10 plecare OMV calea turzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 (editat) Ei, am ajuns si eu african impostor si venetic acolo . Dar m-am simtit bine printre transalpisti, iar locatia a fost beton, la poalele Fagarasilor o pensiune de-aia dichisita cu de toate inclusiv pauni si caprioare . Am stat insa putin acolo, preferand turele. Vizita la muzeul satului din Sibiu si la Paltinis, iar apoi un periplu prin pitorescul tinut al sasilor. Din pacate mi-am pierdut prietenii pe drum dupa ce am trecut Oltul si a trebuit sa iesim cam "off" in drumul spre Agnita. Asa ca am vizitat singur situl de la Biertan, cetatea saseasca. Apoi un periplu prin Medias, Blaj, Kleine Kapusch, cu iesire in Teius.De acolo am luat-o la stanga catre cheile Rametului. Singurul avantaj a fost ca am bagat apoi serios adrenalina la maxim urcand ceva aproape de neurcat, drumul de tafuri intre manastirea de la Rameti din cheile Rametului si platoul alpin, de pe care am coborat apoi tot pe macadam in Salciua, nu inainte sa vizitez manastirea frumoasa dar greu accesibila de la Ponor. linkul spre "cartea fetelor" si poze: Editat August 6, 2012 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 (editat) Pozasu de servici.Oameni faini locuri faine ....uuuuaaaiiiiiiii...CE TARA AVEM!!!!!! Editat August 7, 2012 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 "Iaca pozna c-am scapat-o!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte vezi ca ai ratat cateva topicuri baga mare ca poate poate pana diseara ai congelatorul plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 (editat) Filmasu de servici . www.youtube.com/watch?v=XN67qXPC9ME&feature=youtu.be Editat August 10, 2012 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Maine ceva amatori de o plimbarica sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 (editat) Nandru 2012 Editat August 13, 2012 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Atasat cateva poze din concediul meu cu motoreta si consoarta prin tara: Cluj (Gilau) - Tihuta - Vatra Dornei - Rarau - Campulung Moldovenesc - Brosteni - poiana Lagului - Durau - Izvorul Muntelui - Cheile Bicazului - Lacul Rosu - Piatra Neamt - Marasesti - Tecuci - Braila - bac - Macin - Greci - Macin - Jijila - Luncavita - Hamcearca - IC Bratianu - Constanta - Vama Veche - Constanta - A2 - Drajna - Slobozia - Urziceni - Ploiesti - Targoviste - Campulung - Curtea de Arges - Rm Valcea - Novaci - Obarsia Lotrului - Sebes - Cluj (Gilau) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Atasat cateva poze din concediul meu cu motoreta si consoarta prin tara: Cluj (Gilau) - Tihuta - Vatra Dornei - Rarau - Campulung Moldovenesc - Brosteni - poiana Lagului - Durau - Izvorul Muntelui - Cheile Bicazului - Lacul Rosu - Piatra Neamt - Marasesti - Tecuci - Braila - bac - Macin - Greci - Macin - Jijila - Luncavita - Hamcearca - IC Bratianu - Constanta - Vama Veche - Constanta - A2 - Drajna - Slobozia - Urziceni - Ploiesti - Targoviste - Campulung - Curtea de Arges - Rm Valcea - Novaci - Obarsia Lotrului - Sebes - Cluj (Gilau) Ai facut ceva km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Se mai da cineva cu motorul in grup? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Doar sex mai fac astia in grup ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Da oare se mai da cineva ? Ca io din cate vad, ma dau singur, excursiile se fac din ciorba-n snitel si din centru in Iulius Mall. Cu exceptia intrunirilor, fireste. Tu Yzu ca un motociclist adevarat, participi la intrunirile de socializare sper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Io am realizat totusi ca in mare parte, motorbitiglistii is indoctrinati de tot, si nu mai am sort de izbanda cu ei, motiv pt. care am abandonat bisericutile. Chiar si Joia Moto e trecuta pe lista de PAS. In concluzie, Nu mai particip la intalnirile de gradu enspe', conduse de tata Gale, Dan Cat, Kamikaz, si mai nou, supervizate de crististr, doar de pe forum ( fara o implicare directa, din lipsa de timp...sau fonduri ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Sambata ora 11 sub pod manastur.Tura scurta racatau marisel belis dealu negru rasca marisel cluj.Cu ceva de fript sau samanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Sambata ora 11 sub pod manastur.Tura scurta racatau marisel belis dealu negru rasca marisel cluj.Cu ceva de fript sau samanta. Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Asta ii 100% asphalt? Nu ar mere un Padis cu 100% macadam? Daca nu, as sugera traseul invers, ca sa prinzi curbele de la Capus pe urcare ... Sau iar un traseu fain e Capus - Dangau - belis - calata - rachitele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Asta ii 100% asphalt? Nu ar mere un Padis cu 100% macadam? Daca nu, as sugera traseul invers, ca sa prinzi curbele de la Capus pe urcare ... Sau iar un traseu fain e Capus - Dangau - belis - calata - rachitele ... hai maine la 11 si vedem la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate