cristian78 Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 Se stie ca cei cu piese de motocicleta (si nu numai) se starng pe o parte si pe alta a drumului, si nu in zona special amenajata (probabil de primarie), unde trebuie sa platesti. Ce stiti Targul se tine tot pe marginea drumului sau s-a mutat ???... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 Tot acolo a ramas...vis-a-vis de Vitacom(cel cu plata). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 Tot acolo e ... exact vis - a -vis de pancarda cu targul desfiintat. Eu presupun ca acesta e numele targului .... Momentan nu prea e agitatie ca .... e inceput de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Martie 17, 2004 Autor Share Postat Martie 17, 2004 anu' trecut prin toamna, am avut nevoie de ceva si am observat ca politzia nu lasa lumea pe acolo ..... erau catziva posibili cumparatori/vanzatori (unii cu motoarele) cam bulversatzi ..... Sa vedem ce va fi anul asta ..... Multzam si asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 Salutare ... Am fost eu cu niste prieteni Duminica trecuta si la motoare am gasit doar 4 motoare (1 Yamaha choper paca 1 viteza nu stiu ce marca era si 2 IJ-uri) Saracie mare la motoare...am plecat cam dezamagit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Aprilie 12, 2004 Share Postat Aprilie 12, 2004 asteapta toamna, o sa creasca oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate